Noul Škoda Superb este „Red Car” la Tour de France şi sponsorul „Tricoului Verde”

Pentru a 12-a oară, Škoda este partenerul oficial al evenimentul sportiv Turul Franţei, ajuns la ediţia cu numărul 102. Anul acesta, noul Škoda Superb se va afla în deschiderea circuitului bicicliştilor din rolul de „Red Car”.

20150706TDF0003_jpg

Pe parcusul desfăşurării Tour de France, automobilul Škoda Superb vopsit în nuanţa roşu „Corrida” va fi un fel de pupitru de comandă pentru directorului evenimentului, Christian Prudhomme.

16-600x400

Maşina este echipată cu un plafon panoramic vitrat, dispune de patru canale radio de emisie-recepţie, prin intermediul cărora oficialul va transmite şi va primi informaţii.

25-600x400

150623 New ŠKODA Superb is ‘Red Car’ in Tour de France 2015 (2)_jpg

Flota de automobile nu va fi alcătuită doar din acest exemplar, ci din 250 de maşini, majoritatea Škoda Octavia Combi şi Škoda Superb, care vor parcurge timp de trei săptămâni aproximativ 2,8 milioane de kilometri.

6

În plus, compania cehă va sponsoriza în premieră la Tour de France şi „Tricoul Verde”, un premiu pentru cel mai bun sprinter al evenimentului sportiv.

Trikot_Freigestellt_jpg

Competiţia Tour de France înseamnă 3.360 de kilometri şi 21 de etape pentru acest an. Startul a fost dat în 4 iulie, din oraşul olandez Utrecht, urmând ca linia de finish să fie traversată de ciclişti la Champ-Elysées în data de 26 iulie.

9-600x400

Reportaje, filmări în direct, concursuri şi numeroase detalii din universul ciclismului, în primul rând despre ediţia din acest an Tour de France pot fi găsite pe website-ul oficial Welovecycling.com.

Autor: Anamaria Zamă

Sursă fotografii: Biroul de presă Škoda şi Welovecycling.com.

Bucsoiu.com