Bucşoiu.com. Fişa tehnică.

Bucşoiu.com s-a lansat la data de 28 februarie 2009 sub conducerea lui Răzvan Bucşoiu, antrenat în domeniul automobilistic la o publicaţie cu prestigiu internaţional: BBC TopGear. Originea numelui Bucşoiu provine de la vârful montan situat pe locul trei în vârfurile din Munţii Bucegi, cu altitudinea de 2.492 m. În Bucureşti se află o stradă cu acelaşi nume. În mediul online, publicaţia specializată în domeniul auto Bucşoiu.com îşi propune să fie de asemenea la înălţime, prin articole abordate în modalităţi diferite şi adresate unui public pe care îl respectăm prin documentare, informaţii corecte şi citarea surselor, adică prin respectarea unui cod etic intern foarte strict.

Aventador-J-Bucsoiu

Razian Bestia este mascota publicaţiei online Bucşoiu.com, aflat sub genericul AutoPerformance.  Acţiunile redacţionale de pe site şi în special pe pagina oficială de Facebook sunt implementate şi dezvoltate de Răzvan Bucşoiu (foto), în calitate de redactor şi editor, împreună cu Kristian Damian, Cristina Hănescu şi Dorin Babeu (parteneri). Mai multe detalii despre echipa redacţională se află aici

puncte de vedere - carolistii au radio 01.03.2006 030

Ce facem: realizăm articole multimedia alcătuite din text, fotografii sau audio-vizual despre oameni şi maşini dintr-o perspectivă subiectivă, echilibrată, sub forma unor poveşti mai mult sau mai puţin apropiate de viaţa cotidiană. De asemenea, scriem reportaje şi relatări de la evenimente premium dintr-o perspectivă nouă, bazată pe fundamentele teoretice din domeniile performance studies, popular culture. Conţinutul editorial aflat în paginile publicaţiei Bucşoiu.com este adresat unui public cu un nivel cultural ridicat şi prevăzut standard cu studii avansate în domeniul bunului simţ civic. Simţul umorului este recomandat pentru lecturarea unor articole. 

Misiunea noastră: să comunicăm adevărul despre maşini diverse şi evenimentele care pot fi apropiate mai mult sau mai puţin de fenomenul automobilistic, prin respectarea normelor etice. 

Bucsoiu.com

Reclame