Bucşoiu.com. Fişa tehnică.

București, România. Suntem născuți și crescuți în România, realizăm cu profesionalism și siguranță proiecte în domeniul tehnologiei informației și în științele comunicării, iar portofoliul nostru cuprinde realizări vizibile de peste 10 ani în mediul educațional și mass-media (cinematografie, televiziune, radio, online).  Putem fi contactați prin email, la adresa razvan@bucsoiu.com.

Ne plac mașinile, călătoriile, filmele și melodiile, de aceea le spunem cu pasiune povestea în paginile acestei publicații online din data de 28 februarie 2009. Mai mulți ani, am făcut asta inclusiv alături de echipa BBC TopGear, la departamentul media sub licență din România. Iubim românește și suntem atașați de locul ardelenesc în care se află și vârful montan Bucșoiu, al treilea ca dimensiune (2.492 m) din munții Bucegi. De aceea este datoria noastră să fim la înălțime în tot ceea ce facem și să ducem la altitudinea succesului proiectele noastre. 

Aventador-J-Bucsoiu

Razian Bestia reprezintă #mascota Bucsoiu.com. Mulțumim din suflet și suntem recunoscători iubitei K. pentru realizarea și administrarea paginii de Facebook. Este imposibil să ne manifestăm recunoștința deplină pentru toate eforturile și răbdarea ei în cei 13 ani de parteneriat.

Despre alți colaboratori, detalii se află aici

UMHY6315

În această perioadă, mai mult ca oricând, vă reamintim să vă informați doar din surse oficiale.

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi!

Bucsoiu.com