Bucşoiu.com. Fişa tehnică.

Contact: razvan@bucsoiu.com

Bucşoiu.com s-a lansat la data de 28 februarie 2009 la inițiativa lui Răzvan Bucşoiu.

Antrenamentul în domeniul automobilistic a fost efectuat câțiva ani (suficienți cât să fie un motiv de laudă de sine cu umor britanic) la o publicaţie din România, cu prestigiu internaţional: BBC TopGear.

Numele de Bucşoiu provine de la vârful montan situat pe locul trei în vârfurile din Munţii Bucegi, cu altitudinea de 2.492 m.

În mun. Bucureşti, capitala României, în traficul rutier există o stradă cu acelaşi nume.

În traficul online, publicaţia specializată în domeniul auto Bucşoiu.com îşi propune să fie de asemenea la înălţime, prin articole abordate în modalităţi diferite şi adresate unui public pe care îl respectăm prin documentare, informaţii corecte şi citarea surselor, adică prin respectarea unui cod etic intern foarte strict, pentru atingerea celor mai ridicate turații ale profesionalismului în domeniul jurnalismului automobilistic românesc.

Aventador-J-Bucsoiu

Razian Bestia este numele și ”mascota” publicaţiei online Bucsoiu.com, aflat sub genericul AutoPerformance

Mai multe detalii despre echipa redacţională se află aici

UMHY6315

Ce facem: realizăm articole multimedia alcătuite din text, fotografii sau audio-vizual despre oameni şi maşini dintr-o perspectivă subiectivă, echilibrată, sub forma unor poveşti mai mult sau mai puţin apropiate de viaţa cotidiană.

De asemenea, scriem reportaje şi relatări de la evenimente premium dintr-o perspectivă nouă, bazată pe fundamentele teoretice din domeniile performance studies, popular culture. Conţinutul editorial aflat în paginile publicaţiei Bucsoiu.com este adresat unui public cu un nivel cultural ridicat şi prevăzut standard cu studii avansate în domeniul bunului simţ civic. Simţul umorului este recomandat pentru lecturarea unor articole. 

Misiunea noastră: să comunicăm adevărul despre maşini diverse şi evenimentele care pot fi apropiate mai mult sau mai puţin de fenomenul automobilistic, prin respectarea normelor etice. 

Bucsoiu.com