Context televizual, radio și filme cu Bucşoiu.com

Filmul educațional de scurt metraj ”Un cer mai senin” (2020), lansat oficial de Ziua mondială a justiției sociale, 20 februarie 2021, prin difuzarea în premieră la televiziunea Muscel TV, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii Avangarda Performanței. Filmul a fost produs de Răzvan Bucșoiu alături de o echipă de studenți de la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București și invitați speciali din Olanda, Statele Unite ale Americii (New York), printre care două personalități din cinematografia națională, doamna regizoare, scenaristă și prof. univ. la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”I. L. Caragiale” București, Elisabeta Bostan și actorul de film, teatru, scriitorul, ”vocea de la PRO TV”, inegalabilul domn Valentin Teodosiu. Vă dorim vizionare plăcută!


Filmul documentar ”Întâlnire de cinema la Caii Munților Lerești” (2019), realizat de Răzvan Bucșoiu și preotul Alexandru Pahonțu, cu actorul Valentin Teodosiu, regizorul Constantin Vaeni, fotoreporterul de cinema și autorul albumului fotografic ”Lumea filmului românesc”, lansat la Institutul Cultural Român în anul 2019 de Emanuel Tânjală, din Statele Unite ale Americii, regizorul Șerban Marinescu, scenograful Bob Nicolescu și alți invitați speciali prezenți la Clubul Ecvestru ”Caii Munților” din Lerești. Lansarea oficială a fost organizată într-un cadru deosebit la Convivial, un loc de poveste din Câmpulung-Muscel. Filmul a fost difuzat în premieră cu prilejul Crăciunului din anul 2019, la televiziunea cu acoperire națională Cinemaraton, singura din țară care difuzează exclusiv filme românești 24 de ore din 24, 7 zile din 7 și are ca slogan ”povestea filmului românesc”. De asemenea, documentarul a fost difuzat la televiziunea Muscel TV, care a făcut posibilă apariția acestei producții, cu ajutorul și binecuvântarea lui Dumnezeu.

10-razvan-bucsoiu_alexandru-pahontu-1328-1010x570

(Sursă foto: jurnaluldearges.ro)


Emisiunea ”Avangarda Performanței” este o producție adresată tinerilor sau celor cu suflet tânăr, cadrelor didactice, părinților, bunicilor și oricui își dorește mai mult optimism, energie și zâmbete în viața cotidiană. Ajunsă în anul 2021 în Sezonul 4, săptămânal, vineri, de la ora 17:00, apoi de la ora 23:45 și în reluare sâmbătă dimineața de la ora 7:30, emisiunea realizată și prezentată de Răzvan Bucșoiu este difuzată la televiziunea regională Muscel TV, în formatul unui #podcast.  

emisiune_avangarda_performantei_bucsoiu_foto (1)


Radio-programul #antistress1619 este realizat și prezentat #live de Răzvan Bucșoiu la postul de radio Muscel FM, disponibil la Câmpulung-Muscel și împrejurimi pe frecvența 94,1 FM și online, oriunde în lume, cu emisie non-stop. Muzica, informațiile diverse, buna dispoziție și atitudinile favorabile sunt ingredientele principale. Emisiunea este difuzată în direct, de luni până vineri, între orele 15 și 18, sub sloganul simplu și eficient, inspirat de Charlie Sheen, #winning.

rr


Proiecte media încheiate cu succes, de altădată, dar cu amintiri frumoase:

Emisiunea „La start” a fost produsă de echipa Bucşoiu.com timp de trei ani și s-a difuzat la postul de televiziune cu acoperire națională Absolut TV. Prezentatoarea emisiunii, Ana-Maria Burtea a transmis cu devotament pasiunea pentru domeniul automobilistic în fiecare ediție. Mai multe detalii, aici >


Emisiunea ”Puncte de vedere” a fost difuzată săptămânal la Muscel TV, fiind realizată și prezentă de Răzvan Bucșoiu. Formatul de talk-show săptămânal, în prime-time, inspirat de producțiile de succes din Statele Unite ale Americii, alături de invitați performanți din diferite domenii, a propus abordarea originală exclusiv a subiectelor educaționale. 

Proiectul Radio ”Caroliștii” – implementat la Colegiul Național Pedagogic ”Carol I” din Câmpulung-Muscel, prin proiectul cofinanțat de Uniunea Europeană, ”Informare prin Inițiativă Radio – Tineri în Europa”, manager prof. George Radu, iar coordonator al emisiunilor fiind Răzvan Bucșoiu. Un ghid practic și detalii în acest sens sunt prezentate în volumul intitulat ”Tehnica reporterului junior”, lansat în anul 2009, la Editura Larisa și în lucrarea de colecție ”Colegiul Național Pedagogic «Carol I» din Câmpulung-Muscel: 150 de ani de existență. Album realizat de Adrian Săvoiu și George Radu”, lansat la Târgul de Carte Gaudeamus din București, în anul 2017. Pe toată durata proiectului și ulterior, echipele de elevi și profesori au realizat emisiuni și întâlniri cu teme specifice în sala Multimedia și la birourile adiacente, acestea fiind difuzate în instituția de învățământ și online, în perioada respectivă, Radio ”Caroliștii” fiind printre primele posturi de radio online cu forum de discuții din România. 

Razvan Bucsoiu

Emisiunea online, în format Vlog, ”În viteză prin presă”  cu informații din domeniul automobilistic național și internațional, realizată mai mulți ani în București într-o echipă fabuloasă și difuzată o perioadă pe canalul de Youtube.com asociat pe atunci acestui website.

Bucsoiu.com