(P) Noua Sobă de Teracotă Bucşoiu 6kW, de astăzi în stoc actualizat la BricoDepot

(UPDATE: luna mai, 2016)

Vă anunţăm că sobele de teracotă Bucşoiu se găsesc în Catalogul Brico Depôt 2016 la pagina 123.

brico_depot_catalog_2016_sobe_bucsoiu

Dacă îţi doreşti să consulţi catalogul în varianta online, atunci trebuie să dai un simplu click. Totuşi, dacă vei face o achiziţie din magazin şi vei înscrie bonul de casă, nu uita că poţi să câştigi noul Fiat Doblo, o maşină perfectă pentru transportul sobei de teracotă Bucşoiu şi a materialelor pentru meseriaşi adevăraţi.

2015-Fiat-Doblo-FL_bucsoiu.com

brico_depot_catalog_bucsoiu_________________________________________________________________

SOBELE DE TERACOTĂ BUCŞOIU

Iarna se pregăteşte şă parcheze în maşinile şi în casele noastre, iar frigul este inclus în echiparea standard. Prin urmare, trebuie să acţionezi. Inclusiv căldura sufletească se întreţine cu ajutor din exterior, care îmbracă forma în cazul de faţă a unui obiect tradiţional: soba Bucşoiu 6kW, în nuanţă „de caroserie” clasică, maro închis, cu 4 rânduri de teracotă dimensiuni prietenoase (112 x 44 x 44 cm) şi cu greutate: 200 kg. Suprafaţa încălzită este de aproximativ 20 mp. Soba de teracotă Bucşoiu 6kW este un produs fabricat cu mândrie în România.

soba teracota bucsoiu 2

Soba Bucşoiu 6kW are un interior din cărămidă refractară, uşa şi plita din fontă, iar contactul cu solul este asigurat prin picioarele de oţel. Puterea calorică este de 6kW, iar într-un limbaj mai apropiat de lumea automobilistică, avem aproximativ 8 CP.

foto soba brico depot catalog

Designul a fost gândit pentru a te trimite cu gândul la poveştile bunicilor din serile în care viscolul era doar ameninţător, dar nu era capabil să învingă sunetele fascinante produse de interiorul sobei şi cu atât mai puţin căldura degajată de aceasta. Sau, dacă îţi fuge gândul către razele fierbinţi ale soarelui din Dubai sau îţi dorşti să ai în casă căldură ca în deşertul Sahara, soba Bucşoiu 6kW este soluţia ideală.

soba_teracota_dubai_1

Preţul de vânzare al sobei Bucşoiu 6kW este de 989 lei, la BricoDepot Militari (Bucureşti) fiind disponibile pe stoc 15 bucăţi (la data publicării acestui text, 28 septembrie 2015).

Bucsoiu.com