Baliverne de la Razian Bestia despre noua Alfa Giulia şi vechiul Chevrolet El Camino

Ce este mai plictisitor decât o serie de clişee despre cât de bine arată o Alfa Romeo? Poate doar o cină romantică la lumina înşelătoare a unor lumânări parfumate produse într-o fabrică lugubră din China. Să depăşim momentul.

alfa 1

Între noi fie vorba, trifoiul cu patru foi nu pare pus întâmplător acolo. Pentru că doar dacă ai noroc, nu îţi va zgâria nimeni maşina în parcarea de la supermarket, cu un cărucior scăpat de sub control sau cu o portieră de Dacia Papuc din toamna anului ’99. Din fericire pentru tine, la interior nu se va vedea.

alfa 2

Ar putea fi noua Giulia maşina de serviciu a tipilor de la emisiunea Counting Cars, difuzată pe History în fiecare marţi de la ora 22:00? Da, dar cu o condiţie: obiectul restaurărilor să fie tablouri de colecţie.

camino 3

Motivul serios este unul singur: Alfa Romeo Giulia are un portbagaj alergic. Ar fi neplăcut să strănute piuliţe de Mustang.

alfa 3

De aceea ar fi bine ca lucrurile să meargă în continuare pe direcţia firească: băieţii să restaureze modele clasice americane, cum ar fi de exemplu acest Chevrolet El Camino… înainte

7 El Camino- BEFORE

şi, ca în reclamele demonstrative şi enervante la pasta de dinţi, după:

8 El Caminno- AFTER

Oricum, lăsând gluma în garaj (reţine expresia că este nouă), acest El Camino are un avantaj în faţa Giuliei: poate să care o sobă din articolul de mai jos. În concluzie, lucrurile sunt simple: dacă El Camino ar invita-o pe Giulia în oraş, ar pune-o să plătească nota. Ceea ce de altfel este şi normal, iar asta nu este o glumă. Este un adevăr cât se poate de serios, înţeles doar de bărbaţii adevăraţi. Asta e, Giulia, trebuie să cauţi „cinstaşi” în altă parte. Poate merge la noul VW Beetle.

Sursă foto: Alfa Romeo şi biroul de PR al televiziunii History. Mulţumim.

Bucsoiu.com