Regulamentul nostru

Accesarea şi utilizarea publicaţiei online Bucşoiu.com implică asumarea şi respectarea deplină a prezentului regulament. Prin vizitarea www.bucsoiu.com vă exprimaţi acordul de a vă conforma acestui regulament şi legislaţiei româneşti în vigoare.

Copyright © 2009 – 2022 Bucşoiu.com

Art. 1. Detalii legate de conţinut:

1) Site-ul Bucşoiu.com este o publicaţie online care include un conţinut editorial multimedia cu referinţe la domeniul ştiinţelor comunicării, prin care se vizează pasiunea pentru branduri şi produse din sfera automobilistică internaţională, prezentată într-o manieră specifică. Serviciile de informare şi divertisment oferite prin acest site nu sunt restricţionate din considerente de vârstă sau de sex. Cu toate acestea, este posibil ca semnificaţia unora dintre produsele textuale realizate să nu fie accesibile publicului fără o instrucţie în domeniul ştiinţelor comunicării şi popular culture.

2) Acest site nu reprezintă în mod necesar un blog, nu aparţine nici unei categorii din „blogosferă” şi nu trebuie evaluat ca un înlocuitor pentru informaţiile referitoare la produsele şi preţurile producătorilor din industria automobilistică, distribuite prin intermediul companiilor importatoare şi reprezentanţelor.

3) Unele dintre textele scrise publicate prin intermediul publicaţiei online Bucşoiu.com sunt redactate în antifrază. Informaţiile oferite pe acest site nu constituie sub nicio formă un contract comercial, o înţelegere financiară sau o obligaţie între Răzvan Bucşoiu, în calitate de manager al http://www.bucsoiu.com, Bucşoiu.com, al brandului Razian Bestia şi vizitatorii acestui site, denumiţi „cititori” în contextul acestui regulament.

4) Fotografiile utilizate pot fi furnizate de producători, importatori, parteneri, pot proveni din arhiva personală, sau din alte surse, care vor fi menţionate în corpul articolelor.

5) Răzvan Bucşoiu, în calitate de manager şi redactor la Bucşoiu.com, îşi rezervă dreptul de a realiza schimbări în orice moment, fără a fi precedate de avertismente sau notificări, în ceea ce priveşte conţinutul site-ului, forma grafică a acestuia şi prezentul regulament.

6) Autorii articolelor publicate pe site-ul Bucsoiu.com utilizează informaţii verificate şi verificabile pentru garantarea corectitudinii datelor, în special a celor tehnice, care provin din surse oficiale, dar cu toate acestea, nu este posibilă lipsa totală a erorilor. Prin urmare, autorii nu-şi asumă responsabilitatea pentru autenticitatea, probitatea şi acurateţea informaţiilor incluse în site, chiar dacă relaţia cu sursele este foarte eficientă şi directă. Accesarea conţinutului acestui site nu este urmată de nicio garanţie (exprimată, implicită sau asumată).

Art. 2. Aspecte privind comentariile utilizatorilor:

1) Articolele publicate după data de 1 septembrie 2012 nu mai permit postarea comentariilor în urma unei decizii care a fost asumată de Răzvan Bucşoiu, în calitate de manager al Bucşoiu.com.

2) Unele dintre comentariile la articolele publicate înainte de 1 septembrie 2012 vor fi păstrate.

3) Pentru transmiterea unor mesaje cu privire la conţinutul articolelor se recomandă utilizarea adresei de e-mail de la rubrica de contact, la adresa razvan@bucsoiu.com.

4) Nu este permis limbajul licenţios, cu tendinţă discriminatorie sau cu orice alte elemente care încalcă politica de administrate a Bucşoiu.com.

Art. 3. Copyright/drepturi de autor:

1) Conţinutul acestui site este obiectul drepturilor de proprietate intelectuală şi nu aveţi dreptul reproducerii, retransmiterii, modificării, sau preluării în totalitate sau parţial sub nicio formă a datelor text, fotografie sau video fără un acord prealabil scris şi semnat din partea Răzvan Bucşoiu în calitate de manager al site-ului Bucşoiu.com. Excepţie fac citările cu trimitere către site-ul sursă prin hyperlink, mai exact site-ul de faţă, al cărui conţinut este preluat parţial de către alte site-uri care lucrează cu date distribuite în flux de ştiri.

2) Fotografiile editate artistic se supun de asemenea art. 3, alin. (1).

Prezentul regulament este valabil pe o perioadă nedeterminată.

CEO, Răzvan BUCŞOIU

duster-3

Vă mulţumim!

Bucsoiu.com