Reguli de circulaţie la noi

Accesarea şi utilizarea publicaţiei online Bucşoiu.com implică asumarea şi respectarea deplină a prezentului regulament. Prin vizitarea www.bucsoiu.com vă exprimaţi acordul de a vă conforma acestui regulament şi legislaţiei româneşti în vigoare.

Copyright © 2009-2016 Răzvan Bucşoiu

Art. 1. Detalii legate de conţinut:

1) Site-ul Bucşoiu.com este o publicaţie online care include un conţinut editorial multimedia cu referinţe la domeniul ştiinţelor comunicării, prin care se vizează pasiunea pentru branduri şi produse din sfera automobilistică internaţională, prezentată într-o manieră specifică. Serviciile de informare şi divertisment oferite prin acest site nu sunt restricţionate din considerente de vârstă sau de sex. Cu toate acestea, este posibil ca semnificaţia unora dintre produsele textuale realizate să nu fie accesibile publicului fără o instrucţie în domeniul ştiinţelor comunicării şi popular culture.

2) Acest site nu reprezintă în mod necesar un blog, nu aparţine nici unei categorii din „blogosferă” şi nu trebuie evaluat ca un înlocuitor pentru informaţiile referitoare la produsele şi preţurile producătorilor din industria automobilistică, distribuite prin intermediul companiilor importatoare şi reprezentanţelor.

3) Unele dintre textele scrise publicate prin intermediul publicaţiei online Bucşoiu.com sunt redactate în antifrază. Informaţiile oferite pe acest site nu constituie sub nicio formă un contract comercial, o înţelegere financiară sau o obligaţie între Răzvan Bucşoiu, în calitate de manager al http://www.bucsoiu.com, brandului Razian Bestia şi vizitatorii acestui site, denumiţi „cititori” în contextul acestui regulament.

4) Fotografiile utilizate pot fi furnizate de producători, importatori, parteneri, pot proveni din arhiva personală, sau din alte surse, care vor fi menţionate în corpul articolelor.

5) Răzvan Bucşoiu, în calitate de manager şi redactor la Bucsoiu.com, îşi rezervă dreptul de a realiza schimbări în orice moment, fără a fi precedate de avertismente sau notificări, în ceea ce priveşte conţinutul site-ului, forma grafică a acestuia şi prezentul regulament.

6) Autorii articolelor publicate pe site-ul Bucsoiu.com utilizează informaţii verificate şi verificabile pentru garantarea corectitudinii datelor, în special a celor tehnice, care provin din surse oficiale, dar cu toate acestea, nu este posibilă lipsa totală a erorilor. Prin urmare, autorii nu-şi asumă responsabilitatea pentru autenticitatea, probitatea şi acurateţea informaţiilor incluse în site, chiar dacă relaţia cu sursele este foarte eficientă şi directă. Accesarea conţinutului acestui site nu este urmată de nicio garanţie (exprimată, implicită sau asumată).

Art. 2. Aspecte privind comentariile utilizatorilor:

1) Articolele publicate după data de 1 septembrie 2012 nu mai permit postarea comentariilor în urma unei decizii care a fost asumată de Răzvan Bucşoiu, în calitate de manager al Bucsoiu.com.

2) Unele dintre comentariile la articolele publicate înainte de 1 septembrie 2012 vor fi păstrate.

3) Pentru transmiterea unor mesaje cu privire la conţinutul articolelor se recomandă utilizarea adresei de e-mail de la rubrica de contact, la adresa razvan@bucsoiu.com.

4) Nu este permis limbajul licenţios, cu tendinţă discriminatorie sau cu orice alte elemente care încalcă politica de administrate a Bucsoiu.com.

Art. 3. Copyright/drepturi de autor:

1) Conţinutul acestui site este obiectul drepturilor de proprietate intelectuală şi nu aveţi dreptul reproducerii, retransmiterii, modificării, sau preluării în totalitate sau parţial sub nicio formă a datelor text, fotografie sau video fără un acord prealabil scris şi semnat din partea Răzvan Bucşoiu în calitate de manager al site-ului Bucsoiu.com. Excepţie fac citările cu trimitere către site-ul sursă prin hyperlink, mai exact site-ul de faţă, al cărui conţinut este preluat parţial de către alte site-uri care lucrează cu date distribuite în flux de ştiri.

2) Fotografiile editate artistic se supun de asemenea art. 3, alin. (1).

Razian Bestia as. Răzvan Bucşoiu:

„Îndrăgesc plimbările cu tot ce are minimum patru roţi, iar în această categorie intră şi cărucioarele de la supermarket. Anul meu de fabricaţie este 1988, iar printre dotările standard vei găsi ambiţia şi perseverenţa. Apreciez revistele cu benzi desenate, desenele animate ca produse din popular culture, călătoriile cu maşina sau cu avionul, iar cu rolele cred că am parcurs de mai multe ori ruta Câmpulung-Bucureşti. Alături de parteneriatul cu BBC TopGear (Romania), printre proiectele pe care le am în torpedo se numără o emisiune de televiziune în format talk-show pe care o realizez şi o prezint la MUSCEL TV de peste şapte ani, un radio finanţat de Uniunea Europeană şi o încercare eşuată de a lega în lanţ mai multe petarde. Apreciez cărţile lui Donald Trump, dar manualul cu instrucţiuni despre utilizarea mea poartă denumirea de Tehnica reporterului junior. Consumul este unul dintre punctele mele slabe – mănânc mult şi foarte încet. Viciul meu este muzica prăfuită pe care o ascult în week-end la pick-up, combinată ocazional cu diverse şlagăre rapp.”

duster-3

Prezentul regulament este valabil pe o perioadă nedeterminată.

Bucsoiu.com

Anunțuri