A apărut revista BBC TopGear pe luna decembrie 2014 – ianuarie 2015

TG101

„Decembrie este luna cadourilor şi noi, cei de la TopGear, nu facem cadouri, dar dăm premii. La fel ca în fiecare an avem o listă cu maşinile noastre preferate şi despre ele puteți citi pe larg în numărul de decembrie/ianuarie.

Am ales Maşina Sport a anului, Hot Hatch-ul Anului, Supercar-ul anului, Maşina de Oraş a anului, Hatchback-ul anului, Mașina de Lux a anului, Mașina de Familie a anului, Coupe-ul anului, Cabrioletul anului, Muscle-Car-ul anului, iar Hammond, May și, evident, Clarkson au ales fiecare pentru el Mașina Anului. Și da, avem și noi, Mașina Anului. Un număr special pe care nu trebuie să-l ratezi. În ultimul număr din 2014 nu este vorba doar de premii. Am văzut cele 12 topmodele din Calendarul Pirelli care ne vor face mai frumoase lunile din 2015 și am testat, printre altele, Fiat 500X, smart fortwo & forfour, BMW Seria 2 Active Tourer și Mini Cooper SD.

Este decembrie, luna cadourilor, și sperăm că prietena ta te va răsfăța cu noul număr TopGear. Dacă nu, meriți și tu un cadou așa că ia-ți-l singur. Din banii pe care i-ai pus deoparte pentru cadoul ei, desigur. Lectură plăcută!”

a-apafrut-topgear-de-decembrie-ianuarie-53340

Sursă: Echipa BBC TopGear România.

Bucsoiu.com