Muzeul Škoda poate fi vizitat on-line prin Google Street View

Indiferent dacă ai vizitat sau nu Muzeul Skoda din Cehia, acum ai posibilitatea să faci un tur chiar de la tine din sufragerie sau de la birou. Desigur, turul este virtual, dar este foarte interactiv, mai ales pentru că unele modele clasice pot fi privite de la volan. Fiecare exponat poate fi studiat în detaliu, iar pentru acest lucru nu-ţi trebuie bilet sau un program anume. În plus, acesta este primul muzeu din Republica Cehă care oferă un tur virtual prin Google Street View. Deci, oricând ai chef de o vizită printre maşinile remarcabile fabricate în frumoasa ţară verde plină de castele superbe, poţi să pofteşti la interior.

skoda 1

Este drăguţ să îţi poţi răsfăţa privirea în mediul virtual inclusiv primul automobil fabricat vreodată de producătorul ceh, Voiturette A, proiectat de fondatorii Laurin și Klement, dar și în alte legende, cum ar fi L&K-Škoda 110, Škoda 860, Škoda Superb 4000 și Škoda 1101 „Tudor” Cabriolet. Interioarele modelelor Škoda Popular Sport „Monte Carlo” și Škoda 1000 MB se adaugă posibilităţii de cercetare amănunțită a conceptului VisionD şi al automobilelor de curse Škoda 130 RS și Škoda Fabia Super 2000.

skoda 2

La sfârşitul anului 2012, muzeul producătorului ceh a fost reproiectat și a trecut printr-o modernizare considerabilă, devenind o componentă multimedia a brandului. În sălile istorice din Strada Václav Klement, se poate călători pe parcursul a 120 de ani de istorie a companiei, trăind astfel o experiență interactivă diversificată și interactivă. Colecția Muzeului Škoda, care se întinde pe o suprafață de peste 1800 m2, etalează în prezent în jur de 340 de exponate, incluzând automobile de serie pentru pasageri, mașini de curse, prototipuri, câteva zeci de motoare, patru motociclete și o bicicletă. Turul virtual oferă o perspectivă a experienței care îi așteaptă pe vizitatorii care au căutat pe hărţile Google după termenul Skoda Muzeum.

skoda 4

Andrea Frydlová, directorul Muzeului Škoda, a adăugat: „Oferim acum această oportunitate fantastică, extinzându-ne serviciile pentru a facilita accesul din toate colțurile lumii în expoziție, 24 de ore din 24, 7 zile din 7”. Deci, oricând ai poftă de o vizită la muzeu poţi să porneşti motorul de căutare şi să conduci click-ul pe traseul pe care îl doreşti.

Bucsoiu.com