La mulţi ani, România!

P.S.: Cu prilejul zilei de 1 decembrie, am desemnat şi maşina câştigătoare în această săptămână (1-8 decembrie) la noi, în cadrul rubricii „Fotografia cu maşina săptămânii„. Vedeta este un ARO de la Poliţia Militară pe care îl vei găsi mai jos, în fruntea grupajului de fotografii realizat de partenerul Dorin.

_____________________________________

1 decembrie indică o sărbătoare importantă pentru români: ziua naţională. Echipa publicaţiei Bucsoiu.com transmite cu respect o urare tradiţională de „La mulţi şi fericiţi ani!” alături de toate gândurile bune pentru românii care au făcut, construiesc şi vor susţine în continuare dezvoltarea pe toate planurile a ţării noastre, România. Aflată sub patronajul Sfântului Andrei şi în primul rând cu puterea Bunului Dumnezeu, această ţară a fost binecuvântată prin faptul că a oferit lumii oameni de valoare numeroşi, care s-au remarcat prin rezultate extraordinare. Mulţumiri şi stimă pentru fiecare dintre aceştia.

În domeniul aviaţiei şi al automobilismului, România a contribuit şi va contribui cu siguranţă, la fel cum s-a întâmplat de la Traian Vuia, Aurel Vlaicu şi Henri Coandă la specialiştii aeronautici şi piloţii români de excepţie din societatea contemporană. Sau de la ARO la Dacia Duster.

La multi ani Romania

După cum am susţinut şi la prezentarea cărţii „Tableta cu eseuri media” cu prilejul celebrării Zilei Şcolii Normale „Carol I” alias Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I” din municipiul Câmpulung-Muscel, cu sprijinul domnului director prof. George Radu şi prin încurajarea domnului profesor Irinel Vintilă, voi reaminti cu permisiunea dumneavoastră faptul că fiecare dintre noi este dator să schimbe în bine ceva dacă ne dorim o societate mai civilizată şi mai puternică. Spiritul de echipă ne va uni apoi de la sine şi vom putea să ne bucurăm de rezultate extraordinare.

La multi ani Romania 1 decembrie

Un exemplu concret ar fi parada organizată în Piaţa Constituţiei, de unde vă vom prezenta în cursul acestei zile speciale câteva cadre surprinse cu pricepere şi bun simţ de Dorin Babeu. Poate la anul vom fi în Alba Iulia, unde la data de 1 decembrie 1918 a început totul prin Marea Unire a României. La mulţi ani!

FOTO UPDATE:

parada 3

 parada 4

parada 5

parada 7

parada 6

parada 1

Probabil, oricine se va gândi de cel puţin două ori înainte să claxoneze la semafor o astfel de maşină… mare:

parada 2

Sursă fotografii: Dorin Babeu, © Do.Al Photography.

Bucsoiu.com