Blogo-horoscopul zilei

Berbec: Ziua de astăzi va fi destul de favorabilă pentru cei din lista dvs. de Messenger. Veţi pleca să rezolvaţi nişte probleme şi monitorul va intra în Stand-by. Aveţi grijă cu factura electrică!

Taur:  Aţi avut şi zile mai bune pe internet, în care conexiunea mergea strună. Acum veţi avea de întâmpinat nişte mesaje mai vechi pe mail, pe care ar fi bine să le citiţi dar să nu le luaţi în seamă.

Gemeni: Este o zi favorabilă în care persoana iubita ar putea sa va trimită o felicitare virtuala cu pupici. Nu uitaţi că aveţi de scris nişte documente importante.

Rac: Ziua de astăzi va fi una frumoasă. Monitoarele se vor alinia cu tastaturile şi boxele într-un concert internautic inedit. Nu uitaţi să vă relaxaţi cu nişte site-uri cu glume, pentru a vă menţine buna dispoziţie!

Leu: Sunteţi puţin nervoşi. Să fie oare serverul de vină? Nu uitaţi că şi roboţii suferă. Coşmarul lor este codul binar. Uneori. Temperaţi-vă şi analizaţi problemele hard-disk-ului.

Fecioară:  Site-urile vă sunt potrivnice astăzi. Nu forţaţi inutil mouse-ul pentru că vă veţi enerva mai rău. Ieşiţi la o plimbare prin parc şi veţi vedea câte oportunităţi aveţi.

Balanţă:  Muzică nouă şi filme de calitate. Oriunde. Dacă sunteţi chiar aşa de disperaţi încât să nu mai ajungeţi la magazin, aruncaţi o privire pe www.220.ro sau chiar pe www.youtube.com .

Scorpion:  Sunteţi prea posesivi cu computerul dvs. aşa nu se mai poate! Lăsaţi-i şi lui un moment de respiro, că doar e maşinărie, nu om! Cu toate acestea, veţi avea o seară pe cinste, când este posibil să se ia curentul.

Săgetător: Veţi accesa nişte site-uri interesante dacă nu veţi avea alte probleme de rezolvat. Riscaţi să aveţi probleme cu priza atunci când veţi încerca să conectaţi încărcătorul telefonului mobil.

Capricorn: Biblioteca mondială digitală are nişte titluri noi foarte interesante. Veţi petrece o bună bucată de timp acolo, după care veţi lua o pauză de cafea. Nu uitaţi că există şi www.miniclip.ro !

Vărsător: Caracteristic zodiei dvs., este probabil să vărsţi un pahar plin peste tastatură. Prietenii se vor înfuria, colegii vor râde cu poftă de situaţie. Oricum, ziua se va înfrumuseţa de la prânz.

Peşti: afaceri, afaceri şi iar afaceri. Este timpul să vă luaţi o pauză, să lăsaţi de o parte cele două laptop-uri şi cele 5 telefoane mobile. Ieşiţi la o plimbare prin parc cu persoana iubită!

                                                                                                                                    blogo astrolog, Razvan Bucsoiu alias Razian Bestia

5 gânduri despre „Blogo-horoscopul zilei

  1. chiar trebuie sa renuntz la telefoane? hai la leptop da, dar la telefoaneee…nuuuuuu nu se poateeee

  2. e na, doar cu calculatorul? daca e proprietate privata, la fel k si prietenul meu:P sunt posesiva cu tot ce imi apartine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.