Facelift pentru Dacia Duster (Update)

 

Dacia_50462_global_en

Dacia_50461_global_en

Dacia_50496_global_en

1

Cu ocazia celei de-a 65-a ediţii a Salonului Auto de la Frankfurt, Dacia va prezenta, în premieră, noul Duster. Fără a renunţa la atributele care au contribuit la succesul incontestabil al predecesorului său, noul model marchează o evoluţie în ceea ce priveşte designul, accentuând şi mai mult valenţele sale 4×4.

Un look 4×4 indiscutabil

Noul Duster afişează o parte frontală mai expresivă. Calandrul restilizat include o nouă grilă cu bandouri cromate, încadrată de noile blocuri optice.

Aceste evoluţii pun in valoare noul Duster ca fiind un vehicul stabil si robust, un veritabil 4×4.

Un profil dinamic

Noile bare de pavilion longitudinale, care poartă inscripţia Duster, accentuează caracterul de SUV al autovehiculului, iar noile jante de aluminiu 16’’ cu aspect „dark metal” alături de pneurile „Mud and Snow” dau un plus de dinamism Noului Duster.

Personalitate puternică

În partea din spate, blocurile optice noi reiau linia stilistică a părţii frontale, în special prin prezenţa elementelor cromate.Ornamentul de eşapament cromat, precum şi noua inscripţie „4WD”, completează evoluţiile de design exterior şi reafirmă personalitatea puternică a noului Duster.

2

Sursă: Dacia Romania (daciagroup.com)