McLaren 540C apare în public

Obiectul analizei? Un instrument britanic de precizie pentru circuit, care nu mai poartă denumirea unei imprimante multifuncţionale ca McLaren MP4-12C. Acum, numele este specific mai degrabă unui aspirator. Un aspirator foarte puternic, în stare să atingă o viteză maximă de 320 km/h, sau producătorii sunt foarte optimişti.

Probabil, adevărul este o simbioză între ambele date. Vom vedea după test-drive sau după ce îl vom achiziţiona din UK. Mai trebuie să strângem doar 126.000 de lire, excluzând taxele sau opţionalele.

McLaren-540C_Coupe_2016_1

Date esenţiale? Iată un supercar atent la copaci, pentru că are emisii de noxe poluante cu o valoare de 258 g/km. Având în vedere că vorbim despre un McLaren, este destul de bine.

McLaren-540C_Coupe_2016_3

Este potrivit pentru străzile din România? Cea mai bună glumă din această lună.

McLaren-540C_Coupe_2016_2

Cum ar trebui să-ţi joci rolul în maşina asta? Cu seriozitate şi responsabilitate, asemănător unui pilot de Formula 1, aflat în timpul liber. Asta nu prea este o maşină în care să fii văzut că rânjeşti. În rezolvarea acestei probleme vin Ferrari şi Lamborghini. Dacă alegi 540C, ştii cu adevărat ce înseamnă să gestionezi transferul de mase şi cum poţi exploata la maximum fiecare cal-putere pe o plajă de turaţii perfecte.

Nu-ţi va păsa de posteriorul crăcănat care lasă impresia că se înrudeşte cu Ford Ka din prima generaţie, în ciuda faptului că spatele lui 540C va fi văzut de mulţi dintre cei pe care îi vei lăsa în urmă.

McLaren-540C_Coupe_2016_4

Sursă foto: Biroul de presă McLaren. Mulţumim!

Bucsoiu.com