Maşini sub o formă sau alta pe History

Începând cu 10 aprilie, cu prilejul Sărbătorilor Pascale, episoade ale celor mai populare seriale vor fi difuzate pe HISTORY într-un regim special. Astfel, pentru dumneavoastră sunt pregătite maratoane formate din mai multe episoade din „Restaurări”, „Colecția de la Count’s Kustoms”, „Așii amanetului” și „Războiul depozitelor” vor debuta în fiecare zi la 9:00.

HISTORY îi va purta pe telespectatori într-o călătorie fascinantă, care va începe în atelierul lui Rick Dale, unde Rick găsește, restaurează și îmbunătățește numeroase obiecte fascinante, de la Cadillac-uri și automate de Coca-Cola.

FOTO Asii Amanetului

Călătoria continuă în atelierului lui Danny „Contele” Koker, unde el pariază, restaurează, customizează și vinde mașini și motociclete; apoi în magazinul de amanet din Las Vegas, unde Rick conduce afacerea de familie ce l-a consacrat. Multe obiecte interesante vor fi de asemenea văzute și în „Războiul depozitelor”, unde licitatorii sunt implicați într-o căutare de comori mai specială – printre depozite abandonate sau pur și simplu uitate.

Counting Cars 2

Sursă: Comunicat de presă History® Channel. Mulţumim!

Bucsoiu.com