Limitele sunt combustibilul mediocrităţii, treci de ele ca noul Pagani Huayra BC

Să rămâi la fel, dar să fii mai puternic înseamnă să-ţi asumi responsabilitatea tuturor alegerilor pe care le faci. Înseamnă să nu-ţi pierzi obiectivele din vedere, să nu cauţi aprobările altora şi să-i respecţi pe cei din jurul tău. Din punctul meu de vedere, respectul este un concept foarte apropiat celui de loialitate, pentru că dacă trădezi, deja ai făcut „plinul” mediocrităţii. Suporţi consecinţele. Cred că este o chestie cam la fel de gravă ca alimentarea cu motorină a noului Pagani Huayra BC.

Pagani-Huayra_BC_6

Deşi are un motor de Mercedes-Benz AMG V12, nu am fost un fan al brandului Pagani până în momentul în care am avut contact direct cu un astfel de model – tot Huayra – la Salonul Auto de la Geneva. Până şi „cheia” de contact în formă de Huayra la scara 1/64 este ca o mică operă de artă. Apoi interiorul… acel interior… ei bine, au fost nişte momente intime atât de profunde încât m-ar amenda crunt CNA-ul dacă le-aş descrie la televizor.

În plus, un gentleman niciodată… ştii tu. Oricum, îţi voi spune totuşi că formele seducătoare de la interior erau acoperite de o piele extrem de fină şi aveau un stil cu adevărat unic, la fel ca domnişoara aceasta misterioasă, pe care am cunoscut-o de asemenea la Geneva. Chiar a fost într-un ceas bun. Elveţian.

miss g

Revenind la interiorul noului model Huayra BC…

Pagani-Huayra_BC_3

…suntem încântaţi să vedem bulina roşie din mijlocul volanului. Prevesteşte un cutremur de senzaţii mai tari decât orice bucată de ciocolată. Nu ne plângem de lipsa dantelei.

Pagani-Huayra_BC_2

În schimb, îndreptându-ne uşor către exterior, priveşte dramatismul elementelor caroseriei în stare pură; este o privelişte cu o duritate masculină care trimite cu gândul către filmul Rambo: First Blood.

Pagani-Huayra_BC_1

Ca o cutie plină cu dulciuri care se deschide în faţa unui copil de zece ani, noul Huayra BC este o dovadă prin el însuşi împotriva mediocrităţii.

Pagani-Huayra_BC_5

Dacă Horacio Pagani se mulţumea doar cu Huayra, am fi discutat doar despre un supercar „ordinar”. Însă prin BC, Huayra primeşte acel „extra-” necesar.

Pagani-Huayra_BC_4

Te determină să o iei într-o plimbare, să dai o tură către o destinaţie pe care deja ţi-ai schiţat-o. Să-ţi fixezi nişte limite sau graniţe şi apoi să faci băşcălie de ele. Trebuie doar să ai grijă pe cine alegi ca însoţitor. În cazul meu, ştiu exact cine este aleasa.

Pagani-Huayra_BC_7

Maşina aceasta nu are nevoie de o poveste, dar dacă ar fi să conturez una, cu siguranţă s-ar lega de un mister bine păstrat în geamantanul din portbagajul minuscul pe care îl primeşti la pachet cu Pagani Huayra BC sau nu BC. În acest caz, nu este deloc vorba de mediocritate, ci de o dovadă clară de pragmatism.

Sursă foto: Producătorul pentru maşină, un colţ (acum public) din arhiva personală pentru Miss G. (de la Geneva, desigur). Mulţumiri şi… mulţumiri cu zâmbet foarte discret, specific masculin.

semnatura-logo-mic


(P) Revista Running Mag te pune în mişcare rapid şi sănătos

Pentru că am discutat despre o maşină mega-rapidă şi o tipă super-drăguţă, îţi recomandăm să cauţi în reţeaua magazinelor Inmedio.ro şi la SportGuru.ro primul număr al revistei Running Mag. Conţine informaţii care te vor ajuta să-ţi montezi cai-putere în tălpi şi să-ţi defineşti formele corpului în aşa fel încât orice Pagani, Ferrari sau Lamborghini să se uite după tine. Asta dacă vor accelera în ritmul tău sănătos. Detalii suplimentare aici găseşti.

Running Mag