5 secrete despre cum să atragi atenţia cu magnetul fără selfie, cu Faraday FFZERO1

Dacă te îndrăgosteşti de tine privindu-te într-o baltă şi aşteptând să crească o floare care îţi va purta numele, atunci eşti într-o situaţie pe care trebuie să o verifici mai amănunţit prin manualele de literatură şi prin cele de psihologie. Dacă intenţionezi să vinzi planta respectivă (la fel de narcisistă ca tine) în cantităţi mari, atunci te pot ajuta cu nişte contacte de la Flora Holland din Haga; trebuie doar să-mi dai de veste la adresa razvan@bucsoiu.com. Totuşi, dacă îţi doreşti să ştii care sunt cele mai originale şi sigure tactici pentru a „încălca” inclusiv legea atracţiei universale enunţată de domnul Isaac Newton, atunci trebuie să citeşti în continuare cele 5 secrete păzite cu stricteţe de un elefant albastru mahmur.

Secretul #1. Mergi în Las Vegas, întreabă de compania Faraday (da, numele trimite către fizicianul/chimistul englez preocupat de electromagnetism, catod, anod, cation, anion, ion – apropo, la mulţi ani fericiţi!) şi apoi caută conceptul FFZERO1. Dacă paznicul nu ştie exact la ce te referi, descarcă fotografia aceasta şi foloseşte-o cu încredere ca pe o legitimaţie de megastar megaloman:

faraday 3 Secretul #2 (Al Bunicii, în general). Pregăteşte nişte gogoşi. Presupunând că fotografia ta nu era la o rezoluţie extraordinară, este recomandat să ai la tine un set de vorbe meşteşugite, nu? Greşit. Fundamental greşit. Trebuie să ai nişte gogoşi autentice şi nu pentru a le folosi în scopuri necinstite ca mită, ci pentru a le savura în tihnă, cu multă ciocolată sau dulceaţă de casă. Îţi garantez că peisajul oferit este irezistibil oricăror priviri, iar asta înseamnă – exact! – atenţie din belşug. Dacă nu ai gogoşi, din nou pot să vin în sprijinul tău. Poftim:

faraday gogosi

Secretul #3. Urcă-te la bord, ignoră momentan manşa spectaculoasă şi caută intrarea USB; apoi, răsfoieşte melodiile până găseşti piesa (tulburător de adevărată) Toate-s la fel de la Paraziţii şi Dan Lazăr. Aşteaptă cu răbdare versul potrivit contextului: „Noi vrem maşini cu un loc, voi să n-aveţi loc”. Faraday FFZERO1 confirmă.

faraday 5

Secretul #4. Sună-i pe cei de la Scuderia Ferrari şi spune-le că volanul maşinilor de Formula 1 pe care le folosesc ei sunt nişte chestii aproape la fel de îmbătrânite cum este şi Turnul Înclinat din Pisa.

automobile_bavaria_mini_bucsoiu

Pe lângă faptul că vei atrage cu siguranţă atenţia (atenţie, este nedovedit ştiinţific), vei asculta probabil şi un grupaj de cuvinte în limba italiană pe care nu vei putea să le reproduci la televizor. Nu de alta, dar scopul tău nu este să-ţi îmbunătăţeşti vocabularul latin, nu?

faraday 2

Secretul #5. Opreşte în faţă la Bellagio pentru câteva momente (cam 3, 4 zile) şi nu-ţi pierde concentrarea. Într-un moment de neatenţie amestecat cu aburii produşi de aerul unei dudui plastifiate sau de strălucirea apei din piscina cam la fel de azurie ca elefantul menţionat la începutul articolului, ar putea să apară în singurătate o tentaţie oribiliă de a lua telefonul încărcat cu aplicaţia „Cameră foto”, a-l îndrepta apoi spre propriul cap şi de a apăsa pentru a trage un cadru (i)mortal, denumit nefericit selfie. Deci, mai bine îţi vâri telefonul în buzunar şi pleci să te plimbi în viteză.

faraday 33

Ca un bonus (sau completare, cum doreşti) la ultimul secret, ar mai trebui să reţii un aspect oarecum important, precizat într-un articol pe website-ul publicaţiei Huffingtonpost.com: în 2015 au fost mai mulţi oameni implicaţi în accidente mortale produse în tentativa de a face un selfie „reuşit” decât persoane atacate de rechini. În concluzie, mai bine pui în aplicare aceste secrete simple şi accesibile care îţi garantează în proporţie de 0,045466848421425% că vei atrage atenţia. Inclusiv rechinilor.

faraday 7

Sursă fotografii: BBC.com şi producătorii. Inclusiv de gogoşi. De casă. Mulţumiri.

Bucsoiu.com