Profitul la final de 2015: cuplează în D(rive) şi mergi mai departe, indiferent ce ar fi

Chiar dacă prezentul are grijă să mă ţină mult prea ocupat ca să am timp de nostalgii penibile în legătură cu trecutul, se spune că la final de an se trage linie.

the-money-channel-deadline-full

De preferat, fără cretă, fără asfalt şi fără melodiile lui Chirilă. Mult mai simplu şi foarte rapid. De fapt, cred că linia asta simbolică ar trebui să fie trasă cu pneurile unui Ferrari 488 GTB. Merită costul, chiar dacă este uriaş.

Ferrari-488_GTB_1

De ce am adus în discuţie maşina asta? Pentru că din punctul meu de vedere, 2015 are ca echivalent automobilistic modelul 488 GTB. Agresiv, riscant, cu situaţii primejdioase, cu multă gălăgie, cu schimbări radicale, dar extrem de antrenant, deci foarte profitabil, cu multe beneficii şi perfect controlabil de la pupitrul de comandă: propriul ego.

Ferrari-488_GTB_2

Se spune că succesul nu este un sprint, ci un maraton. O competiţie dură, care presupune efort şi o doză de neprevăzut care te loveşte mai năpraznic decât parapetul către care te îndrepţi dacă ai frânat prea târziu într-un viraj. Chiar şi aşa, trebuie să mergi în sensul vieţii: înainte. Cu viteză mai mare, cu turaţii mai puternice, mai grăbit inclusiv către eşec. Pentru că doar în acest mod îţi vei exersa capacitatea de a pune prefixul „extra” la ordinar, în tot ceea ce faci. Scurtăturile sunt pentru oamenii laşi. Cam asta spun pe scurt 2015 şi Ferrari 488 GTB.

Ferrari-488_GTB_3

În 2015, acest website a împlinit şase ani de existenţă. Nu a rămas indiferent la schimbările din lume şi a întrebat-o pe doamna Susan Bennett (adică pe Siri) dacă este adevărat că Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond au plecat de la BBC TopGear. Nu a avut răbdarea necesară să asculte şi răspunsul, mai ales pentru că îl cunoştea. Se pune că am notat şi cel mai important eveniment al anului, da?

Sursă foto: Next Advertising şi Ferrari. Producătorii, cu alte cuvinte.

Bucsoiu.com