BMW i3 a îmbrăcat uniforma de poliţie. Alegerea Bestiei? BMW X5 M

O maşină rapidă se asortează bine cu un şofer în (uni)formă, căruia îi place să alerge pentru sănătatea lui. Noul număr al revistei Running Mag este disponibil în toate centrele Inmedio.ro şi te pregăteşte să fii activ şi rapid ca modelele despre care îţi vom povesti în continuare, i3 şi X5 M. Ambele merg la fix alături de Corina Caragea.

cover-runningmag-3-mic


Să ne înţelegem clar de la început: nu am deloc o problemă cu BMW i3. L-am încercat în traficul din Bucureşti alături de o persoană respectabilă, foarte ataşată de ecologie/protecţia mediului înconjurător/hrană bio şi mi-a plăcut foarte mult modul în care este conceput.

De asemenea, pachetul bogat de tehnologie pe care îl primeşti îţi gâdilă plăcut simţurile la fel cum o briză scoasă parcă dintr-un frigider uriaş te răsfaţă pe plajă în compania soarelui pornit la pas timid către apus. În plus, nici preţul lui BMW i3 nu este exagerat pentru lumea automobilistică electrizată, prin urmare, nu-i de mirare faptul că poliţiştii americani au ales să patruleze cu acest model în locul unui Tesla pe care l-au testat un an şi ceva.

foto bmw 1

Maşina este excelentă pentru defilări mai mult sau mai puţin liniştite pe străzile din Los Angeles, are un demaraj care îţi garantez că nu te va face de râs şi pe deasupra, te va transporta cu gândul direct la BMW i8.

foto bmw 5

Totuşi, BMW i3 are o mică problemă. Această problemă:

foto bmw 3

Ştii deja că este noul BMW X5 M. Cu M de la al naibii de rapid: are un motor V8, 575 CP, ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde şi apoi se va limita electronic pe la 250 km/h, dar cu puţin ajutor tot electronic, va depăşi acest prag. Este bestial, la fel ca „imnul” lui Razian Bestia(l):

Melodia pare să se potrivească foarte bine cu stilul maşinii, atât la exterior, cât şi la interior, acolo unde se prezintă simplu şi eficient, momentan, fără staţie şi comandă pentru girofar.

foto bmw 4

Nu ar fi o problemă să poarte uniforma cu inscripţii poliţieneşti, mai ales că în portbagaj poate să se ascundă o întreagă echipă SWAT. Cu armele aferente şi câţiva câini bine antrenaţi (dacă ai de vânzare, dă-mi de veste la razvan@bucsoiu.com).

foto bmw 2

În concluzie, ambele maşini sunt potrivite pentru băieţii bestiali. Totuşi, din perspectiva Bestiei, BMW X5 M este mai dur, mai mare şi mai sincer: are putere din belşug şi nu se teme să o folosească împotriva celor care au dreptul să nu spună nimic, pentru că tot… ştii continuarea din filme.

Sursă foto: Biroul de presă BMW, Automobile Bavaria. Mulţumim.

semnatura-logo-mic