Cum să ieşi din turma motorizată şi să-i pui la punct pe figuranţi: cu noul Cadillac CT6

Poate urăşti clişeele la fel de mult ca mine. Poate faci doar alegeri pe care ţi le asumi şi ai o mentalitate care se hrăneşte cu ambiţie la micul dejun, cu perseverenţă la prânz şi cu viziune de ansamblu la cină, în timp ce zilnic îţi alimentezi corpul la restaurantul Le Bernardin, situat în New York. Eşti în categoria celor care au pierdut pe la vârsta de 7 ani un singur lucru: teama. În schimb, ai muncit şi ai primit de la Dumnezeu Tatăl totul: demnitate şi o coloană vertebrală ranforsată cu respect pentru cei care merită respectul tău. Ţi-ai amintit rapid de toate acestea în timp ce mergi către noul automobil.

Cadillac-CT6_2016_01

Nu te interesează prea mult linia caroseriei, pentru că ştii ce rol are: să exprime sobrietate şi echilibru în ton cu reverul paltonului tău din stofă englezească. Îţi pasă de asocierile şi grimasele pe care le fac băgătorii de seamă profesionişti prin intermediul privirilor sau vorbelor faţă de brandul Cadillac…

Cadillac-CT6_2016_040

…la fel de mult cât eşti curios să ştii ceva despre cazanele lor cu atitudini ruginite de banalitate. După ce deschizi portiera, tu ştii ce este de fapt important pentru tine.

Cadillac-CT6_2016_02

Ai văzut cum se conduce, nu te-a impresionat prea mult, dar ştii că acesta va fi un birou foarte plăcut pentru şoferul tău. Concentrarea îndreptată către investiţiile în proiecte sau pur şi simplu contemplarea în timpul călătoriilor pe care le faci sunt garantate prin confort pe locul tău de onoare.

Cadillac-CT6_2016_022

De aici poţi să te gândeşti mult mai bine la acţiunile tale, la oamenii pe care trebuie să-i întâlneşti sau nu şi la faptul că deşi timpul zboară, tu eşti pilotul care îl poate controla eficient. Oricum, bancheta va negocia cu suspensiile în avantajul tău pentru o deplasare la fel de relaxantă ca o vizită la Trump SoHo Spa. Tot în New York. De dreapta, clar.

Cadillac-CT6_2016_03

Poate nu te încântă prea mult brandul Cadillac. Poate nici modelul CT6 nu este pe placul tău. Dar poate oricare altă maşină din clasa executivă să-i pună la punct pe neaveniţi atât de repede cum reuşeşte aceasta? Răspunsul este simplu. Poate. Dar nu în stil american.

Sursă fotografii: Biroul de presă Cadillac şi un profesor de creativitate publicitară. Mulţumiri.

semnatura-logo-mic