Mercedes-Benz susţine Cercetaşii României cu Maşina Oficială

Acesta este cel de-al şaselea an consecutiv în care Mercedes-Benz sprijină în calitate de „Maşină Oficială” Festivalul de Campuri Cercetăşeşti. În 2015, festivalul coordonat de Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” adună peste 1000 de copii, tineri şi voluntari adulţi din 32 de judeţe din ţară pentru participarea în cadrul campurilor educaţionale de tip cercetăşesc.

Mercedes-Benz_Cercetasii 2

În lunile iulie-august, participanții Festivalului de Campuri Cercetășești beneficiază de cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea activităţilor în activitățile educaţionale.

Mercedes-Benz_Cercetasii 4

Mercedes-Benz România pune la dispoziţia cercetașilor două autovehicule comerciale uşoare Vito şi două Citan astfel încât transportul persoanelor, dar şi al materialelor necesare, să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Mercedes-Benz_Cercetasii 1

 „În fiecare an, cercetaşii ne învaţă cât de important este să oferim respect celor din jur, fie că vorbim despre comunitate sau de mediul înconjurător. În cadrul ultimelor ediţii ale festivalului, am avut şansa să cunoaştem tineri ce au impresionat cu ideile lor şi, mai ales, prin curajul de care au dat dovadă. Ne bucurăm să fim alături cu autovehiculele noastre comerciale Vito și Citan, ideale pentru transport de persoane și marfă, purtând astfel la nivel național poveștile și aventurile cercetășești”, a declarat Bogdan Ciubuc, Sales and Marketing Manager Vans.

Sursă: Biroul de presă Mercedes-Benz. Mulţumim.

Bucsoiu.com