Cele mai ciudate și cool mașini ale SUA, în noua emisiune „Pierduți în transmisie”

HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România, va lansa în premieră și în exclusivitate un nou serial: „Pierduți în transmisie.” Primul sezon va fi difuzat în fiecare joi, de la orele 21:00, începând cu 13 august

tio2

Serialul aduce împreună două personalități puternice, afaceristul din Nashville George Flaningen și prezentatorul TopGear Rutledge Wood, împătimiți ai automobilelor. George este un om de afaceri cu un simț ascuțit, ce nu a pierdut niciodată bani dintr-o tranzacție. Și-a plătit singur studiile prin vânzarea de mașini, iar o dată și-a dublat banii prin recondiționarea unei mașini într-o singură zi.

tio3

A lucrat cu cântăreți de muzică country și chiar și cu fundația GRAMMY, reușind să construiască inclusiv un garaj în stil vintage ce găzduiește unica lui colecție de mașini. Printre automobilele sale de preț se numără prima sa mașină, un AMC AMX din 1969, și Ford-ul Coupe Hot Rod din 1931, ce a aparținut tatălui său, ambele fiind recondiționate de Flaningen.

tio4

I se alătură Rutledge, care a adunat o mulțime de fani de pe vremea TopGear. El este un împătimit al automobilelor, cu o preferință neobișnuită în acest domeniu. A deținut peste 80 de mașini și intenționează să colecționeze tot atâtea. A deprins meseria de a cumpăra și recondiționa mașini de la tatăl lui și a reușit să transforme această fixație într-o carieră. Rutledge poate să vadă frumusețea în aproape orice vehicul și este determinat să pună comorile uitate ale industriei auto înapoi pe autostrăzi.

tio5

Acești doi prieteni se află în cea mai fascinantă excursie din America, salvând cele mai ciudate, mărețe și cool mașini din țară. Împreună, Rutledge și George vor peria garajele Americii pentru a salva subapreciatele exemple de stilizare auto pe care timpul le-a uitat.

tio6

Ei le lor repara și le vor readuce pe drumuri, iar călătoria la va face pe cele două personaje să facă cunoștință cu tradițiile locale și oameni excentrici și să ajungă la inimă culturii auto din America.

Sursă foto: Biroul de presă HISTORY România.

Bucsoiu.com