Volvo S60 Cross Country este aici (şi peste borduri sau dealuri, dacă trebuie)

Dacă S60 este o maşină pe gustul dumneavoastră, dar nu o vedeţi prea potrivită pentru o trecere printr-un vad de mici dimensiuni, a venit timpul să vă schimbaţi atitudinea în acest sens, datorită alternativei:

Volvo-S60_Cross_Country_1

Garda la sol este de 65 mm, iar aceasta va depăşi obstacolele mai uşor dacă se va opta şi pentru sistemul de tracţiune integrală. La exterior, veţi putea să alegeţi dintr-o paletă formată din cinci culori: Onyx Black, Osmium Grey, Bright Silver, Rich Java şi Crystal White, ca modelul de aici.

Interiorul este ornamentat cu elemente decorative în nuanţa Piano Black, iar producătorul promite că scaunele vor avea o tentă sportivă, dar fără să neglijeze confortul. Câte puţin din fiecare, pentru toate gusturile, în special ale profesorilor de geografie dornici de călătorii lungi prin ţară.

Volvo-S60_Cross_Country_2

Călătoria va fi destul de vioaie, datorită unui propulsor T5 pe benzină cu 254 CP (în varianta cu tracţiune integrală) sau mai liniştită, dar mai economică prin intermediul motorului diesel D4 cu 190 CP. Cuplat la o transmisie manuală, acesta din urmă va oferi un consum mediu declarat de 4,2 l/100 km.

Volvo-S60_Cross_Country_3

Unul dintre sistemele din dotare este Sensus, care îi va permite profesorului menţionat anterior să îşi conecteze telefonul inteligent la computerul maşinii, pentru a avea acces la diverse funcţii, cum ar fi de exemplu citirea SMS-urilor fără desprinderea mâinilor de pe volan deoarece S60 Cross Country se va ocupa de asta. În plus, maşina îi va reaminti şoferului când este timpul să meargă la revizie.

Nu ne oprim asupra sistemelor de siguranţă pentru că vorbim de un Volvo, deci aceste elemente sunt ceva normal. În schimb, vă mai spunem că va fi oferit un sistem audio premium Harman Kardon 5x130W cu bass şi tot ce trebuie. Rock on baby!

Autor: Anamaria ZAMĂ

Sursă foto: Centrul Media Volvo.

Bucsoiu.com