Galerie

(#2) Maşini de serviciu: Audi Q7 (2009), pe măsura ambiţiei de un gram a fiecăruia

Despre Audi Q7 se pot spune multe, însă acest lucru este în avantajul lui, pentru că nu se aseamănă cu nimic altceva. Da, Hummer este tot o maşină mare, dar nu are prestanţa unui Audi şi nici nu poate fi folosit ca o maşină de lux. În schimb, Q7 nu te va dezamăgi dacă ai o întâlnire cu directorii unei multinaţionale imediat după ce te-ai întors din vacanţă şi ai folosit maşina cu brelocul potrivit.

audi_q7_bucsoiu_2

Ovidiu – „furnizorul” nostru de maşini din Statele Unite ale Americii – ne-a spus că maşina de serviciu pe care o vom primi va avea dimensiuni de Q7. La 1/64, dar de Q7. Nu-i rău, doar puţin incomod în traficul aglomerat şi în buzunar. Cu toate acestea, cheia este în deplină siguranţă.

audi_q7_bucsoiu_1

Jantele negre şi lucioase sunt potrivite pentru motorizarea de 4.2 litri FSI quattro. Motorul V8 de 4.163 cmc furnizează 350 CP (257 kW), dar din cauza masei cam mari, viteza maximă este limitată pe la 248 km/h. Nu-i puţin, dar ne-am obişnuit cu mai mult de la Cayenne Turbo.

audi_q7_bucsoiu_3

Să fim sinceri, Anamaria l-a plăcut din prima. Subsemnatul, din a doua, după ce l-a încercat. Da, este mare, dar ca orice Q7. Da, este alb, dar asta înseamnă că se potriveşte bine cu jantele negre. Şi da, poate fi folosit pe post de halteră.

audi_q7_bucsoiu_4

Din punctul nostru de vedere, în portbagajul acestei maşini încape fără probleme gramul de ambiţie despre care vorbeşte C.R.B.L. în melodia următoare:

În final, putem să îţi garantăm faptul că se descurcă foarte bine atât în cadrele oficiale, cât şi în momentele de relaxare. Tipic pentru opulentul Q7, nu?…

audi_q7_bucsoiu_5

Autor: Răzvan BUCŞOIU

Sursă fotografii: echipa noastră.

Bucsoiu.com