Preţul de start pentru Renault Kadjar în România este de 18.200 de euro

Noul model al francezilor are în comun cu Nissan Qashqai platforma tehnică, dar se diferenţiază de acesta printr-un design parcă mai expresiv şi mai individualizat, înscriindu-se în linia actuală urmată de gama Renault. În versiunea de top, Kadjar costă 27.750 de euro şi dispune de transmisie automată care lucrează împreună cu un sistem de tracţiune integrală.

Renault-Kadjar_2016_bucsoiu_1

Printre altele, în echiparea standard sunt incluse jantele din aliaj de 17 inch, stopuri şi lumini de zi cu LED, geamuri laterale cu ramă cromată şi oglinzi laterale încălzite. La versiunile medii şi de top se adaugă sistemul de iluminare full-LED, jante din aliaj de 19 inch, cameră video pentru marşarier şi oglinzi pliabile electric.

La interior, în echiparea standard veţi dispune de un sistem audio care permite conectarea prin USB sau Bluetooth. Nu lipseşte limitatorul de viteză, iar în pachet este inclus tempomatul. Pentru echiparea de top, se adaugă un sistem de asistenţă pentru schimbarea luminilor de drum, altul pentru citirea indicatoarelor de circulaţie, asistenţă la parcare şi chiar parcare automată de tip „hands-free”.

Renault-Kadjar_2016_bucsoiu_2

Concurenţa directă pentru acest model este reprezentată pe de-o parte din maşini apropiate ca preţ (de start, cu TVA inclus, fără promoţii sau opţionale), cum ar fi Nissan Qashqai (de la 18.690 de euro) şi KIA Sportage (de la 18.166 de euro), sau de variantele mai scumpe, cum ar fi de exemplu Hyundai ix35 Facelift (20.786 de euro) şi Volkswagen Tiguan (de la 23.646 de euro).

Autor: Răzvan Bucşoiu.

Sursă foto: Biroul de presă Renault. Mulţumim.

Bucsoiu.com