Start oficial în campania „Lipeşte-te de #valiporcisteanu”, la Afi Palace Cotroceni

Astăzi, 11 iunie, de la ora 18:00, în zona patinoarului din Afi Palace Cotroceni (Bucureşti), pilotul de raliu Vali Porcişteanu vă invită la un eveniment special cu ocazia startului campaniei „Lipeşte-te de #valiporcisteanu„. Spectacolul va conţine demonstraţii cu maşina pe patinoar, în compania celor de la Ice Fusion Freestyle şi o tombolă cu numeroase premii, printre care se numără şi şansa de a participa la derapaje controlate împreună cu Vali.

sibiu-rally-challenge-este-primul-partener-din-campania-aezlipee-te-te-de-valiporcisteanuae-56941Mai mult decât atât, printre cei care vor fi prezenţi să susţină campania „Lipește-te de #valiporcisteanu” se vor număra Cabron, Giulia, Roxana Ciuhulescu, Nicolai Tand şi multe alte vedete, potrivit comunicatului de presă emis cu prilejul evenimentului.

Campania lansată de Vali Porcișteanu va fi o campanie de tip crowdfunding realizată în premieră pentru motorsportul românesc și nu numai. Astfel, pentru a lua startul în forță în sezonul 2015 – 2016 de raliuri, mașina cu care va concura campionul național a fost împărțită în spații publicitare pătrate, pentru ca orice doritor care vrea să îl susțină, să se poată „lipi” de mașină, cumpărând un pătrat.

vali porcisteanu

Vali Porcişteanu este cel mai tânăr câştigător al titlului naţional absolut la raliuri și singurul pilot român recompensat cu un trofeu de referință internațională, Colin McRae Flat Out Trophy.

Sursă: comunicat de presă. Mulţumim.

Bucsoiu.com