Stay on top, but remain from the underground: Mercedes-Benz E43 AMG

Da, titlul este inspirat dintr-un vers al melodiei lui Xzibit, intitulată simplu X. La fel de simplu şi eficient cum este şi noul Mercedes-Benz proiectat pentru a le fi pe plac în primul rând directorilor executivi care ţin la statut şi vor să se mişte iute, dar fără să piardă stilul autentic pe parcursul deplasării.

Mercedes-Benz-E43_AMG_4Matic_1

Maşina asta transmite un mesaj foarte clar pentru toată lumea: reţine doar ceea ce merită din trecut, iar apoi concentrează-te asupra esenţialului: eliberarea unui viitor glorios dintr-un prizonierat al prezentului. Cum faci asta? Conducând cu ritm, dinamism, responsabilităţi asumate şi decizii pe toate planurile.

Mercedes-Benz-E43_AMG_4Matic_2

Ca să ajungi şi să rămâi în vârf, trebuie să-ţi urmezi regulile pe care tu ţi le-ai stabilit. Îţi garantez că merge la fel de bine ca lipia la humus sau ca o glazură de ciocolată pe un ecler apetisant. Sau ca un elefant care tractează un avion. Serios.

tumblr_m3k364mxY61rvrkbso1_500

Şi pentru că tot a venit vorba de avioane, se poate spune aici că Mercedes-Benz Clasa E are ceva din stilul unui pilot în care mă identific în proporţie exactă de 99,8%. Este ca un mascul autentic, pe care nu-l poţi confunda cu un puştan rebel, pe nume Chad.

tumblr_m3p5x6ISXK1rvrkbso1_500

Asta nu înseamnă că domnul Manfred von Richthofen III nu ştie să se distreze. Este ca şi cum ai spune că Mercedes-Benz E43 AMG nu este capabil să facă un burnout. Ba da, este apt să scoată fum din roţile punţii spate la fel cum subsemnatul poate să joace şi canastă, dar pentru un gentleman (sau orice altă persoană care a trecut de vârsta majoratului), aceste „distracţii” sunt la fel ca timiditatea şi trădarea: josnice şi inutile.

Mercedes-Benz-E43_AMG_4Matic_3

Cam aşa stau lucrurile când ştii exact ce trebuie să faci pentru a-ţi păstra standardele ridicate şi autenticitatea, originile. Pe acestea le vei transmite mai departe. De exemplu, Clasa E transmite ideea de business de fix zece generaţii.

Mercedes-Benz Clasa E_EXCLUSIVE line_interior

Preţurile pentru generaţia actuală în România se prezintă astfel: Mercedes-Benz E 220d costă de la 41.995 Euro, varianta E 350d porneşte de la 49.195 Euro, iar modelul de bază are ca preţ de pornire suma de 39.595 Euro. Mai adaugi TVA-ul obligatoriu şi opţionalele după bunul plac.

Mercedes-Benz Clasa E_AVANTGARDE line_exterior (1)

Ca să diferenţiezi variantele standard şi Exclusive de gama AMG şi Avantgarde, uită-te la grila radiatorului. În primul caz, steaua brandului va trona pe capotă, în timp ce versiunile mai extravagante se vor mândri cu ea în mijlocul grilei, ca în fotografia de mai sus, cât mai sus, acolo unde trebuie să ajungem toţi. Reţeta este simplă şi poate fi aplicată de oricine.

tumblr_mxmm4jsvYT1rvrkbso1_500

Noul Mercedes-Benz Clasa E include sistemul Drive Pilot, care te va face să te simţi ca în avion, când navighezi în echipă cu pilotul automat. În plus, sunt slabe speranţe ca domnişoarele însoţitoare de zbor să se îndrăgostească de el, deci avantajul este tot pentru tine.

Sursă foto: Dosarele X şi Biroul de presă Mercedes-Benz. Mulţumim.

semnatura-logo-mic