Big G şi maşina fără nume

Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, a sosit timpul pentru un test-drive special, asemănător celui pe care l-a realizat Richard Hammond într-un episod din emisiunea BBC TopGear când era la pupitrul de comandă al monstrului denumit Paramount Marauder şi încăleca o Alfa Romeo 156, alături de un Renault Megane dintr-o generaţie mai veche. Marauder se prezintă astfel:

Marauder Bun

Vedeta test-drive-ului foarte serios din povestea noastră a primit din partea echipei Bucşoiu.com o denumire foarte sugestivă: Big G. Iată-l:

Big G 2

Cu maşina fără nume nu avem fotografii, pentru că nu ne pasă prea mult de ea, dar o vei vedea în filmul de mai jos. Din acest motiv, îţi vom spune câteva date esenţiale doar despre Big G. În primul rând, are tracţiune integrală şi nici un pix nu poate să stea în calea fericirii mastodontului… la scară 1/64.

În al doilea rând, pneurile inspiră încredere la deplasările pe orice parchet, iar gresia alunecoasă poate să pună în dificultate doar papucii. Consumul este bazat pe forţa frecării, deci Big G poate fi prietenul ecologiştilor de pretutindeni, pentru că emisiile de noxe în timpul funcţionării sunt zero. Zero, oameni buni! Aşadar, am testat în premieră pentru România singurul autovehicul de tip Monster Truck prietenos cu mediul înconjurător. Noi şi o echipă de cercetare care a discutat foarte serios cu nişte puşti de 11 ani.

Big G 1

Direcţia este extrem de precisă şi… extrem de fixă. Prin urmare, nu vei avea probleme pe linie dreaptă. Iată o altă calitate a lui Big G: siguranţa deplasării. Desigur, asta nu înseamnă că nu avem şi câteva probleme pe care trebuie să le evidenţiem.

Din păcate, ar fi de reproşat faptul că nu ai roată de rezervă. Este inadmisibil pentru o maşină pe care o poţi găsi la raionul cu jucării. Alt dezavantaj: va trebui să eviţi deplasările nocturne, pentru că Big G nu are faruri. Oricum, nu-i trebuie, pentru că poate să îşi nimerească ţinta şi fără ele.

La final, în loc de concluzii (pentru că probabil ţi-ai dat deja seama că Big G a reuşit să ne câştige respectul prin aptitudinile pe care le are) îţi prezentăm diploma fotografică a învingătorului (nu pe o Alfa Romeo, ci… pe o maşină fără nume):

Big G 3

P.S. Vă garantăm faptul că nici un animal nu a fost rănit în timpul filmărilor, iar acest test-drive nu trebuie tratat ca un pamflet. Scenariul a fost realizat cu multă seriozitate, pe genunchi, într-o noapte de vineri spre sâmbătă. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Bucsoiu.com