8 noutăţi cu roţi în decembrie, adunate şi comentate pe scurt

În noul an, producătorii din industria automobilistică au decis cel mai probabil să intre fără datorii rămase pe planşele de proiectare. Prin urmare, în luna decembrie, bradul frumos poate fi împodobit şi cu globuleţe pe care au fost printate fotografiile noilor maşini, în multiple culori. În continuare, îţi plimbăm pe traseul privirii (strigând catalogul în ordine alfabetică) unele dintre cele mai proaspete modele anunţate oficial. Cu fotografii şi scurte comentarii alandala, pe care nici nu trebuie să le citeşti, deşi s-au angajat la noi cu sinceritate.

1) Audi Q7. Dacă termenul „opulent” este prea confuz, ar trebui să îl asociezi cu acest model. Deşi pare mai puţin arogant în comparaţie cu generaţia anterioară, noul Q7 rămâne un Touareg la costum sau un Cayenne mai puţin fandosit. Adică excelent dacă îţi doreşti un AUDI MARE, ŞI LA EXTERIOR ŞI LA INTERIOR. GATA, că pe urmă bate la ochi şi suntem abia la început.

1 Audi Q7

2) Bentley Mulsanne Speed. Prea limuzină, prea de Dubai.

4 Bentley Mulsanne

3) BMW Seria 6 Gran Coupe şi M6 Coupe/Convertible. Kitty (as. colega noastră, Anamaria Zamă) a spus despre maşinile acestea că sunt superbe până să vadă primele fotografii cu ele. Apoi s-a răzgândit şi a zis că sunt fascinante, inegalabile, uimitoare şi continuă… Nici măcar nu e fan al brandului. E fanatică.

6 BMW Gran Coupe

5 BMW M6

4) Hyundai i20 Coupe. Uneori, am impresia că vremurile în care maşinile obişnuite erau obişnuite sunt mai vechi decât muzica pe care o ascult. La fel cum fetele renunţă la material pentru a avea fuste cât mai scurte, maşinile reduc numărul portierelor pentru atragerea privirilor în detrimentul funcţiei. În fond, chiar şi pentru Dacia 1310 a fost o versiune cu două portiere. Să tot fie oameni altruişti care ne încântă privirile prin maşinile de acest fel. Şi fustele să rămână scurte.

7 Hyundai i20 Coupe

5) Land Rover Discovery Sport. Unde este acoperişul „cu treaptă” de la vechea generaţie? Designerii au renunţat la acest artificiu şi la formele butucănoase. Păcat, pentru că arătau bine şi foarte masculin. Aşteptăm să vedem cum se descurcă în off-road după o perioadă petrecută prin oraş de acasă la birou, având în vedere că unii hipsterporatişti sunt deja mulţumiţi.

8 Land Rover Discovery Sport

6) Mercedes-Benz CLA45 AMG Shooting Brake. Te-ai săturat de clişeul „CLA este fratele mai mic al modelului CLS”? Dacă nu, obişnuieşte-te cu ideea că CLA Shooting Brake este fratele mai mic al modelului CLS Shooting Brake. O acoperi o altă nişă în portofoliul companiei, dar asta nu înseamnă că maşina nu se remarcă favorabil în segmentul ei. În plus, de când este un lucru rău faptul că seamănă cu un model foarte bun, dar se diferenţiază din alte puncte de vedere? Este la fel cum ai spune că un croitor de lux se poate descurca şi cu foarfeca de grădinărit. De lux.

9 Mercedes Benz CLA Shooting Brake

7) Mercedes-Benz GLE450 AMG Coupe sau doar GLE Coupe. Din punctul de vedere al fanului Mercedes-Benz, maşina asta seamănă prea mult la exterior cu rivalul de la BMW. Dar cei de la Mercedes-Benz au avertizat că vor face „un rival direct” şi iată rezultatul, care confirmă că s-au ţinut de cuvânt, dar prea evident. Dar când au avut germanii simţul umorului?

10 Mercedes Benz GLE450 AMG Coupe

8) MINI John Cooper Works. Trebuie să ajungi rapid în club. Sau la şcoală. Sau acasă. Sau la… în fine, vorba melodiei. Ai nevoie de o maşină fâşneaţă, cu motor de 2.0 litri, 4 cilindri, 231 CP, capabilă să facă sprintul de la 0 la 100 km/h în 6,3 secunde? Modelul acesta este alesul, dacă urmezi fix criteriile menţionate. De fapt, ordinea priorităţilor îţi aparţine.

11 MINI John Cooper Works

Am strigat catalogul noutăţilor mai importante. Le-am urat succes, dar trebuie să ne convingă dacă mai merită atenţia noastră viitoare, când vom evalua o parte dintre aceste maşini prin poveşti adaptate unor stiluri de viaţă diferite şi prin testul grilă Razian Bestia. Încă lucrăm la sistemul de notare.

Sursă foto: Netcarshow.com, producători. Mulţumim.

Bucsoiu.com