Eveniment: expoziţie de caligrame cu maşini si o nouă carte de la Răzvan Bucşoiu

Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, vă invităm sâmbătă, 15 noiembrie 2014, la ora 11:00, să participaţi la evenimentul de lansare a primei tablete care a fost introdusă într-o carte cu iz ştiinţific, dar într-un stil prietenos şi direct, pentru că îţi va fi necesară în deplasările cu maşina sau cu avionul pentru dobândirea unor cunoştinţe noi în mişcare.

Ţi-am spus că este scrisă în stil BBC TopGear? Nu? Atunci ar trebui să ştii că lucrarea se bazează pe o întrebare nepusă probabil de nimeni: s-au introdus multe cărţi într-o tabletă, dar câte tablete au fost introduse în cărţi? Căutând răspunsul la această întrebare prin altă întrebare (cât de greu poate să fie?), autorul a extras esenţa puternică dintr-un portbagaj al unei maşini de la BBC TopGear, i-a adăugat o notă personală şi o serie de teorii, iar apoi a gândit-o pentru buzunarul tău, ca să o poţi citi rapid şi transporta uşor.

jaguar_etype

În plus, pentru că autorul Răzvan Bucşoiu doreşte să îmbine într-un mod atractiv şi unic ştiinţa cu arta, va inaugura o expoziţie specială de caligrame, cu tematică în primul rând automobilistică, televizionistă şi aeronautică. Cartea este publicată de Editura Larisa, iar partenerul media care ne-a susţinut şi ne-a încurajat să apăsăm pedala de acceleraţie a evenimentului este postul de televiziune MUSCEL TV, cu acoperire naţională prin digital din municipiul nostru natal, Câmpulung-Muscel, judeţul Argeş. Cu acest prilej, le mulţumim pentru sprijin colegilor noştri şi în special doamnei Ema Popa şi domnului Adrian Popa, „părinţii” care ne-au adoptat din punct de vedere mediatic încă din anul 2005.

Cum va ieşi, vom povesti după, dar până atunci îţi garantăm că la eveniment vor fi aduse într-o formă aparte brandul ARO alături de Ferrari şi Lamborghini. Mai multe nu spunem, pentru că răpim din curiozitate. Mai adăugăm doar locaţia în care se vor desfăşura evenimentele menţionate: Muzeul Municipal de Istorie din Câmpulung-Muscel, chiar în centrul municipiului, ca să fie uşor de localizat pe GPS şi să îmbinăm simbolic tradiţia cu avangardismul.

afis_eveniment_razvan_bucsoiu_caligrame

musceltv_bucsoiu

Bucsoiu.com