Perles de Joly, coliere hand-made cu rafinament

Să presupunem că te pregăteşti pentru o seară plină de romantism împreună cu prietena ta. Sau cu logodnica ta. Sau cu soţia ta. Ai gândit toate detaliile, ai rezervat o masă într-un local mai select şi ai ales un vin de calitate superioară special pentru ea.

Facebook: Perles de Joly

Maşina este impecabilă, pentru că joacă un rol destul de important: al unei trăsuri regale, indiferent de brandul pe care îl poartă. Chiar dacă nu este la fel ca în fotografia de mai jos, oricum, strălucirea caroseriei va fi eclipsată de frumuseţea partenerei tale.

mercedes_benz_sls_electric_drive

După ce îi deschizi portiera şi te instalezi la volan, o vei ruga să îşi închidă ochii pentru câteva clipe. Acesta este prilejul perfect să scoţi din sertăraşul cotierei bijuteria surpriză: un colier original Perles de Joly:

colier_perles_de_joly

Îi va plăcea pentru că nu există două la fel, deoarece nu sunt produse în serie. Poate par inscripţionate de o casă de modă italienească sau franţuzească, dar sunt mai mult decât atât. Colierele Perles de Joly sunt realizate manual cu pasiune şi atenţie de o persoană sensibilă, interesată să îţi ofere colierul unic pentru jumătatea ta. Şi da, sunt româneşti.

Seara va decurge mai mult ca sigur excelent, pentru că ai adus un zâmbet pe buzele domnişoarei sau doamnei de lângă tine. Acest zâmbet se va transfera telepatic şi către persoana misterioasă care concepe colierele, pe care o vei cunoaşte mai bine dacă o vei contacta printr-un mesaj prin intermediul paginii oficiale de Facebook Perles de Joly.

Alegerea va fi cu siguranţă inspirată, iar dacă ai nevoie de o sugestie pentru alegerea corectă a colierului în funcţie de eveniment, Perles de Joly îţi oferă consilierea necesară. Dacă domnul (în calitate de prieten, iubit sau soţ) deja ştie despre Perles de Joly, dar încă este indecis, alegeţi modelul original Perles de Joly care vă reflectă feminitatea cel mai bine şi eventual trimiteţi tot pe Facebook un link partenerului dumneavoastră. Dacă nu mai aveţi răbdare, negociaţi un preţ convenabil direct cu Perles de Joly şi vă veţi oferi şi bucura de un cadou unicat, la fel ca tine. Sau ca dumneavoastră.

perles-de-joly

perles_de_joly_coliere

Pentru detalii suplimentare sau comenzi, accesează această pagină de Facebook şi trimite un mesaj. Vei primi un răspuns prompt.

Bucsoiu.com