Cartea-Obiect: istorie culturală, strategii de marketing şi tehnologii multimediale

În perioada 7-8 noiembrie 2014, Departamentul de Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Facultăţii de Litere a Universităţii din Bucureşti lansează o invitaţie pentru dumneavoastră la Colocviul Interanţional cu titlul „Cartea-Obiect: istorie culturală, strategii de marketing şi tehnologii multimediale”.

Probabil, vă întrebaţi din ce motive este acest anunţ pe publicaţia online Bucşoiu.com şi… unde sunt maşinile. Explicaţiile sunt prezentate în continuare. În primul rând, unul dintre sponsorii evenimentului este brandul autohton Dacia, pe care l-am întâlnit cu mai multe ocazii culturale.

În al doilea rând, voi prezenta mai multe aspecte referitoare la lucrarea „Cartea – obiect al comunicării interpersonale”, iar unele dintre acestea vor include (printre altele) cu siguranţă diverse cărţi din domeniul brandurilor automobilistice şi modalitatea prin care aceste volume pot să influenţeze în mod direct procesul comunicării interumane.

cartea_obiect_bucsoiu.com

În al treilea rând, cel de-al doilea membru al echipei noastre, Anamaria Zamă, va fi prezentă ca spectator al conferinţei, aşa cum ar trebui să faceţi şi dumneavoastră, pe „scena” Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, vineri, 7 noiembrie 2014, de la ora 9:30, când în Aula instituţiei se va desfăşura deschiderea oficială a evenimentului. Susţinerile publice se vor desfăşura vineri şi sâmbătă în mai multe săli ale Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi pagina oficială aici.

Bucsoiu.com