Volkswagen prezintă noul Cross Caddy

Ce avem aici?

Un membru din familia VW care a evoluat: a trecut de la Caddy la… Cross Caddy. Adică a primit câteva îmbunătăţiri mai mult de ordin estetic. Astfel, barele de protecţie, pragurile şi apărătorile din plastic de la bosajele roţilor lasă impresia că strigă ,,heeeei, priviţi, suntem echipate cu accesorii noi!”, la fel ca şi geamurile cu tentă fumurie. Şi dacă tot a venit vorba despre roţi, trebuie spus că jantele de 17 inch au fost redesenate. A, da, încă o chestie: pe culoarea asta verde ai mai văzut-o undeva: îl îmbracă pe Scirocco. Cross Caddy o împrumută probabil tot cu denumirea „Viper Green”.

Imagine

Imagine

Ce găsim la interior?

Păi… nişte scaune, un volan şi alte lucruri care au obligaţia să funcţioneze perfect pentru mulţi ani. Foarte, foarte mulţi ani. Stai, stai, stai… asta-i tot?! Nu chiar. Scaunele au fost decorate cu haine în două culori, în ton cu verdele de pe panourile portierelor şi desigur, cu exteriorul. Pielea (fetişiştii harnici se bucură acum) este folosită pentru trena levierului cutiei de viteze şi al frânei de mână.

Imagine

Care-i treaba sub capotă?

Chiar dacă optezi pentru versiunea cu cinci sau şapte locuri, tot vei primi unul dintre motoarele pe care le are de oferit un Caddy în nomenclatura căruia nu se află termenul Cross. Ai la dispoziţie mai multe combinaţii de litere şi cifre – TDI, TSI, GPL care îţi pot livra între 86 şi 170 CP. Poţi să alegi între cutiile de viteze manuale sau cele DSG.

*Lasă motorul pentru că nu-i nou şi aruncă o privire la fundul maşinii. Nici acesta nu-i nou, dar e verde.

Imagine

Cum îl recunosc pe stradă?

Caută cu privirea stickerul din fotografia de mai jos (plan detaliu pe portierele din spate) şi câştigă respectul prietenilor tăi, care te vor aprecia pentru că eşti la zi cu noutăţile automobilistice… sau nu le va păsa.

Imagine

Pot să-mi cumpăr maşina asta acum?

Momentan nu. Cei de la Volkswagen au în plan să introducă noua versiune Cross Caddy la începutul anului viitor. Dacă nu mai ai răbdare până atunci, cumpără-ţi un Caddy şi fă-l să semene cu cel din fotografiile de mai sus.

Cine este concurentul autohton?

Dacia Dokker.

____________________________________________________________________________________

Sursă: http://www.carscoop.blogspot.com. Mulţumesc!