Peugeot 407 taxi 4 tunning

Cine a urmărit seriile de filme franţuzeşti Taxi 1, 2, 3 ştie că maşina principală în jurul căreia gravita întreaga acţiune era un Peugeot 406 modificat pe cinste. Pentru că atunci aveam doar o umbrelă, dar eram vrăjit de filmele acestea, plecam cu umbrela mea ,,modificată” în stil ,,TAXI” cu colegele mele din clasa a IX-a… dacă ai văzut Taxi 4, ştii că vedeta adevărată a comediei/acţiune a fost un Peugeot 407, pe baza căruia unii fani şi-au realizat replici… mai ceva decât am făcut eu cu umbrela. Totuşi, umbrela era mai fiabilă.

 Bucsoiu.com

9 gânduri despre „Peugeot 407 taxi 4 tunning

  1. si tot nu inteleg de unde pana unde pasiunea pt leu… poti sa explici? si sa nu imi bagi replica „de la peugeot-ul meu” k nu te cred.. dak stau si analizez cuvantul peuGEOt… incep sa imi vina cateva idei.. te las pe tn sa explici Bestie:P

  2. Ok, ok… sa redresez volanul si sa-ti explic. Pasiunea pentru leu? Pai, ,,in my opinion”, leul este un simbol al puterii si al performantei. Mai puternic decat leul, este leoaica. Iar cu PeuGEOt…nu sunt eu domnul acela de la BINGO. Iti spun pe mess cine e.

  3. dar de ce pe mess? se cer probe la dosar.. adica aici pe blog.. nu te poti ascunde la nesfarsit, eventual adevarul va iesi la suprafata… si atunci sa vezi.

  4. Hm…ce ar putea sa iasa la iveala?

  5. ai zis ca te-ai indragostit de aceasta masinutz.. si daca nu ai zis se vede, pt ca ai grija de ea mult mai mult decat de touareg sau jaguar etc. si mi se pare suspect faptul ca acest Leu, PeuGEOt..ti-a captivat atenti..de ce nu ai ramas la R8? de ce peuGEOt?

  6. aruncandu-te singur in gura leului…am pomenit eu ceva de blonde? sau brunete?

  7. Pai nu, dar m-ai intrebat de ce nu as renunta la masina asta, iar eu ti-am explicat 🙂

Comentariile sunt închise.