Blogo-horoscopul zilei

Berbec-astăzi veţi fi impulsivi în faţa calculatorului. Veţi apăsa cu nervi pe taste şi veţi trânti mouse-ul când nu veţi putea accesa cursul valutar. Totuşi, ziua se va îndrepta spre seară, când veţi găsi pe www.miniclip.ro jocul preferat!

 Taur- ziua de astăzi va aduce şi viruşi dar şi bune. Nu deschideţi mail-uri străine, sau de la persoane pe care nu le cunoaşteţi, cu atât mai mult dacă sunteţi programator IT. Bucuraţi-vă, filmul atât de râvnit se va downloada fără probleme în curând!

 Gemeni- aveţi toate motivele să fiţi veseli! Astăzi, calculatorul nu se va bloca şi o grămadă de prieteni vor fi pe messenger! Spre seară totuşi, sunt posibile mici derapaje ale task-managerului.

 Rac – astăzi este o zi favorabilă pentru dvs. aveţi de câştigat…experienţă dacă nu puneţi botul ca de obicei la mesaje de genul ,,Aţi câştigat 10000 de Euro…daţi-ne C.N.P. ul dvs. Ziua va fi bună, oricum.

 Leu – astăzi veţi avea mai multă grijă ca de obicei de laptop-ul dvs. Nu-l veţi scăpa din mână, nu-l veţi trânti de treptele scării şi nici nu îl veţi uita acasă atunci când trebuie să prezentaţi un proiect valoros. Bravo!

 Fecioară – Veţi avea mai multe probleme de întâmpinat cu hard-disk-ul, care nu va mai avea memorie suficientă. Păi…aşa vă trebuie! Mai cumpăraţi nişte Cd-uri!

 Balanţă- Site-urile vor putea fi accesate fără probleme de dvs. în această zi. Doar mici erori temporare riscaţi să aveţi dacă nu sunteţi prudenţi şi intraţi pe link-uri publicitare.

 Scorpion – În sfârşit! Pe site-urile interzise minorilor au apărut materiale şi articole noi! Asta înseamnă că vă veţi distra pe cinste toată ziulica! Poate şi noaptea…

 Săgetător – Săgeata de la mouse este pe ecranul favorabil dvs. în această zi. Nu forţaţi nota, pentru că s-ar putea să intraţi pe domenii străine sau neinteresante.

 Capricorn- dacă veţi juca la loteria on-line nu veţi câştiga nimic. Nu, nu din cauză că nu veţi avea noroc, ci monitoarele vă sunt potrivnice astăzi şi vă pot juca feste. Nu riscaţi inutil!

 Vărsător- veţi naviga liniştit pe muuulte site-uri, până când spamurile vă vor invada. Atunci, vă veţi enerva şi veţi ieşi de pe net. Asta dacă nu aveţi neapărată nevoie de el…

 Peşti- astăzi sunteţi cei mai fericiţi! Vă schimbaţi screen saver-ul de la calculator şi veţi avea un frumos acvariu virtual, pe care îl veţi savura cu plăcere timp de câteva secunde când veţi închide calculatorul.

                                                                                   Blogo-astrolog, Răzvan Bucşoiu alias Răzian Bestia.

7 comentarii la “Blogo-horoscopul zilei

  1. yeep.. fish tank..ce idee buna chiar aqum imi voi descarca Aquarium..superb joc.. try it! PESTE

  2. Veţi avea mai multe probleme de întâmpinat cu hard-disk-uL.. hmm true true azi mi-am cumparat un giga de memorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.