Blogo-horoscopul zilei

Berbec-astăzi veţi fi impulsivi în faţa calculatorului. Veţi apăsa cu nervi pe taste şi veţi trânti mouse-ul când nu veţi putea accesa cursul valutar. Totuşi, ziua se va îndrepta spre seară, când veţi găsi pe www.miniclip.ro jocul preferat!

 Taur- ziua de astăzi va aduce şi viruşi dar şi bune. Nu deschideţi mail-uri străine, sau de la persoane pe care nu le cunoaşteţi, cu atât mai mult dacă sunteţi programator IT. Bucuraţi-vă, filmul atât de râvnit se va downloada fără probleme în curând!

 Gemeni- aveţi toate motivele să fiţi veseli! Astăzi, calculatorul nu se va bloca şi o grămadă de prieteni vor fi pe messenger! Spre seară totuşi, sunt posibile mici derapaje ale task-managerului.

 Rac – astăzi este o zi favorabilă pentru dvs. aveţi de câştigat…experienţă dacă nu puneţi botul ca de obicei la mesaje de genul ,,Aţi câştigat 10000 de Euro…daţi-ne C.N.P. ul dvs. Ziua va fi bună, oricum.

 Leu – astăzi veţi avea mai multă grijă ca de obicei de laptop-ul dvs. Nu-l veţi scăpa din mână, nu-l veţi trânti de treptele scării şi nici nu îl veţi uita acasă atunci când trebuie să prezentaţi un proiect valoros. Bravo!

 Fecioară – Veţi avea mai multe probleme de întâmpinat cu hard-disk-ul, care nu va mai avea memorie suficientă. Păi…aşa vă trebuie! Mai cumpăraţi nişte Cd-uri!

 Balanţă- Site-urile vor putea fi accesate fără probleme de dvs. în această zi. Doar mici erori temporare riscaţi să aveţi dacă nu sunteţi prudenţi şi intraţi pe link-uri publicitare.

 Scorpion – În sfârşit! Pe site-urile interzise minorilor au apărut materiale şi articole noi! Asta înseamnă că vă veţi distra pe cinste toată ziulica! Poate şi noaptea…

 Săgetător – Săgeata de la mouse este pe ecranul favorabil dvs. în această zi. Nu forţaţi nota, pentru că s-ar putea să intraţi pe domenii străine sau neinteresante.

 Capricorn- dacă veţi juca la loteria on-line nu veţi câştiga nimic. Nu, nu din cauză că nu veţi avea noroc, ci monitoarele vă sunt potrivnice astăzi şi vă pot juca feste. Nu riscaţi inutil!

 Vărsător- veţi naviga liniştit pe muuulte site-uri, până când spamurile vă vor invada. Atunci, vă veţi enerva şi veţi ieşi de pe net. Asta dacă nu aveţi neapărată nevoie de el…

 Peşti- astăzi sunteţi cei mai fericiţi! Vă schimbaţi screen saver-ul de la calculator şi veţi avea un frumos acvariu virtual, pe care îl veţi savura cu plăcere timp de câteva secunde când veţi închide calculatorul.

                                                                                   Blogo-astrolog, Răzvan Bucşoiu alias Răzian Bestia.

7 gânduri despre „Blogo-horoscopul zilei

  1. fuk.. am deschis un mail pt k nu m-am putut abtineeeeeeeeee… era spam..tru tru

  2. yeep.. fish tank..ce idee buna chiar aqum imi voi descarca Aquarium..superb joc.. try it! PESTE

  3. Veţi avea mai multe probleme de întâmpinat cu hard-disk-uL.. hmm true true azi mi-am cumparat un giga de memorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.