Pentru conducătoarele auto şi moto, numai respect!

Fete%20si%20masini%20(45)[1]Fete%20si%20masini%20(22)[1] Femeia la volan. Pentru unii isterie, pentru alţii pericole în stare latentă şi aşa mai departe. Din punctul meu de vedere, reprezentantele sexului frumos (să recunoaştem domnilor!) merită numai respect. În următorul articol, voi fi Bender, iar dacă nu ştiţi cine este personajul, urmăriţi Futurama, căutaţi pe Google sau aruncaţi o privire la Avatarul de la mess-ul meu. Mă rog, să revenim. Bărbaţii îşi permit să se îmbrace în roz, să poarte opincuţe de tip balerini, să se vopsească, să îşi ungă şuncile cu tot felul de creme şi loţiuni, să se dea experţi în bucătărie, intrând astfel cu bocancii plini de noroi pe teritoriul femeilor, iar când acestea au pus mâna pe o ,,jucărie” aşa-zis bărbătească (chiar şi Alfa Romeo?) brusc situaţia s-a schimbat. Brontozaurii masculi s-au revoltat imediat, strigând sus şi tare că ,,nu-i posibil aşa ceva! Femeia nu are ce căuta la volan!” Serios?

Ei bine, eu cred că are. Instinctul matern le determină pe femei inconştient să fie mai prudente şi mai responsabile, lucru demonstrat prin nşpe mii de studii. Mai rar la stop să vezi două şoferiţe gata să facă o liniuţă. Dragi pârţozauri revoltaţi de şoferiţe, dacă tot vă irită aceste participante la trafic, de ce le apreciaţi atât de mult în pozele care le surprind în combinaţii excitante cu maşini/motociclete? Pentru că staţionează?

Pentru mine, femeia la volan nu trebuie tratată ca un participant obişnuit la trafic. Merită chiar mai mult decât atât. Respect, pentru că este femeie!

3 gânduri despre „Pentru conducătoarele auto şi moto, numai respect!

  1. mda atata tmp kt ai masina e bn.. totusi knd vezi cate o… desteapta la volan..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.