Despre sesiune. De comunicări ştiinţifice!

           Astăzi la Universitatea din Piteşti s-a desfăşurat cea de-a VIII-a ediţie a sesiunii de comunicări ştiinţifice. În cadrul evenimentului, studenţii însoţiţi de profesorii lor coordonatori au susţinut o serie de referate, în funcţie de specializarea din cadrul secţiei ,,Ştiinţe umane”. La specializările ,,Relaţii Internaţionale” şi ,,Jurnalism”, evenimentul a fost întregit de noua lansare a volumului ,,Tehnica reporterului junior”. Lansarea a fost o surpriză extrem de plăcută pentru mine, în condiţiile în care a fost ceva neaşteptat şi programat chiar în această săptămână.

           Evenimentul a fost moderat de prof. Georgiana Popescu (Relaţii Internaţionale) şi prof. Delia Duminică (jurnalism). Prezentarea autorului şi a cărţii a fost realizată de prof. Georgiana Popescu, iar promovarea anterioară de către prof. Delia Duminică şi prof. Sergiu Nicolaescu. Pentru bunăvoinţa şi cuvintele deosebit de frumoase pe care le-am primit atât eu cât şi ,,micuţa” carte, nu-mi rămâne decât să mă înclin şi să răspund la rândul meu cu mulţumirile de rigoare, din toată inima! 😉

         După lansare, studenţii de la Relaţii Internaţionale au reuşit să plaseze într-un context asemănător dezbaterilor să zicem din Parlamentul European, prin susţinerea unor eseuri corect argumentate din mai multe puncte de vedere. Nici jurnaliştii nu s-au lăsat mai prejos şi au prezentat lucrări foarte interesante, axate pe cercetare, traducând teoria în aplicaţii.

La încheiere, au fost decernate menţiuni şi premii, dar din punctul meu de vedere toţi cei care au participat activ sau pasiv la această sesiune de comunicări au avut numai de câştigat.

8 gânduri despre „Despre sesiune. De comunicări ştiinţifice!

  1. mda, sa spun ma abtin? (stii u pt ce)
    neah: FELICITARI!! pt a 2-a lansare..o asteptam si pe nr. 3:D

  2. mai skimba ma cartea ca ni sa luat de ea. a3a carte sa fie kamasutra for complete idiots. cel mai dragalas baiat:*:-„

  3. Se vede ca nu ai fost la momentul lansarii. Ramane un mister totusi de unde te-ai informat… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.