Da, este bine să treci peste. Cu un F22 Raptor sau cu un Ford F-150. Tot Raptor.

S-ar putea ca abordarea asta să îţi pară cam dură. Asta e, aici nu scriu pentru fătălăi din categoria unui şoarece de bibliotecă rafinat şi trădător, pe care „prima bagaboantă care l-a prins îi leagă”, după cum este şi vorba aia bună a Paraziţilor. Nu, aici scriu pentru ăia care se simt aşa:

Am găsit-o pe pagina de Facebook a unui mentor şi tovarăş în adevăratul sens al cuvântului, mai exact la Florin Popa, cel pe care îl poţi citi în revista Runnig Mag, dacă nu cumva îl antrenează pe Speedy Gonzales. Din punct de vedere automobilistic, noi ăştia ai lu’ Bucşoiu vedem ilustrarea aeronautico-automobilistică a textului de mai sus fix aşa:

Clar, e pacifistă treaba. Nu crezi? Uită-te la emblema aia care tronează pe grila radiatorului. Divele sunt oripilate. Peter Pan a plecat acasă plângând. Ăia de la Cargo nu mai au ploaie în cântec, pentru că norii au fugit timoraţi în 5 direcţii spre 3 sud est. Mai bine aşa. Oricum, nici la sol, anvelopele Falken nu iartă nimic – dap, te-ai prins, vreau să mă dau mare cu neruşinare că folosesc tot brandul ăsta la Boeing-ul meu. O fi el 737, dar cu F22 are un poster în suflet:

Pentru a te urca la volanul unui F-150 Raptor, trebuie să fii pregătit. Ascultă melodia asta şi vei înţelege mai bine la ce mă refer.

Apoi, gândeşte-te la ăia care te-au supărat cândva. Poţi să-i pui la alergat, sau să-i iei la o plimbare în benă. Spaţiu ai destul, dar nu merită. Mai bine urcă nişte roţi de rezervă. Sunt mai utile decât glugile de coceni cărora ţi-ar plăcea să le dai o lecţie. Crede-mă, ştiu ce zic.

Tradiţia americană automobilistică s-ar dilua dacă nu ar exista maşinării ca astea. Mari, puternice, înspăimântătoare dacă eşti în tabăra greşită, dar inconfundabile, originale, ironice şi oneste. Aşa cum sunt şi oamenii ăia (singurii, de fapt) la care merită să ţii.

Sursă foto: Departamentul Ford Made in U.S.A., desigur.