S-a născut ,,Tehnica reporterului junior”!

    Bună să vă fie inima! M-am trezit mai devreme ca de obicei sâmbăta (25 aprilie) deja trecută, cam pe la 7:30. Oricum nu mai puteam dormi de emoţiile oarecum fireşti pe care le stăpâneam cu greu. După ce vineri am fost într-o cursă contracronometru la Piteşti, pentru a ,,pune la cale” ultimele detalii cu domnul profesor Mircea Bârsilă, m-am dus apoi la Galerie, am discutat cu domnul Ioan Crăciun, mi-am dat seama că mai aveam ceva de făcut. Am fugit pe la frizerie să îmi fac o tunsoare ,,Jilava” puţin mai deosebită (am rugat-o pe doamna coafeză să mă tundă cu 3 la maşină).

    Încetul cu încetul, sala de la Galerie s-a îmbogăţit cu oameni pe care îi cunoşteam de o viaţă, de o anumită perioadă, sau pe care îi vedeam pentru prima oară. Era minunat! Evenimentul a început, lumea s-a liniştit, iar emoţiile s-au evaporat. Prezentatorul Ioan Crăciun a dat cuvântul domnului profesor Gheorghe Banu (proful meu din liceu), domnului profesor (psiholog şi prieten bun cu mine) Gabriel Burtea, de asemenea din liceu (am ajuns al doilea pe judeţ la Olimpiada de psihologie pe a XI-a cu ajutorul dumnealui). Apoi, au luat cuvântul ,,mama şi tata” de la studio, sau părinţii mei ,,adoptivi”, Ema Popa şi Adrian Popa, directorul studioului Muscel TV şi al ziarului ,,Timpul muscelenilor”. Am fost plăcut surprins când tati a adus şi a citit un pasaj din CV-ul meu depus în 2005 la studio. Uau…s-a zâmbit copios, iar prietenii ştiu de ce! Mami m-a pupat, m-a felicitat şi a lăsat preţ de câteva minute camera de filmat. 

      Sărind prin sală, cuvântul a ajuns la prof. univ. Mircea Bârsilă, cel care a punctat la fix punctele esenţiale despre carte. M-am bucurat că mesajul ei  a fost înţeles şi este acela pe care am vrut să-l transmit! În calitate de inculpat, am luat şi eu cuvântul şi m-am ,,apărat” cât am putut…

      Evenimentul s-a încheiat cu o invitaţie la masa de protocol, pregătită minuţios de mama şi bunica mea (de această dată, de acasă, ce să-i faci, familie mare în Muscel!) care a găzduit câteva tăviţe cu prăjituri delicioase. Unele voci au spus că ar fi fost chiar cele mai bune prăjituri aduse acolo…

      O absenţă notabilă a fost cea a domnului director şi manager al proiectului Radio ,,Caroliştii”, George Radu, cel care a lipsit de la eveniment din motive obiective. La final, am fost impresionat de dorinţa celor prezenţi la ceremonie de a avea pe cărţi o dedicaţie de la mine…am fost emoţionat şi extrem de bucuros în acelaşi timp.

      În fine, ca să închei această relatare metamorfozată în fel şi chip (mai revin în perioada viitoare cu informaţii), le mulţumesc în plus celor care au asistat la ,,naşterea” cărţii şi cred cu tărie că a fost o experienţă inedită! Să auzim numai de bine! 

 

P.S. Din nou, aduc mulţumiri pentru încrederea în acest proiect domnului Gheorghe Grigoroiu, directorul Editurii Larisa şi al companiei S.C. GIG S.R.L. din Câmpulung-Muscel, judeţul Argeş.  

  Un moment din timpul evenimentului

fotografii_lansare_tehnica_reporterului_junior

lansare_tehnica_reporterului_junior_2009

(Sursă foto: prieteni şi captură din video realizat de alţi prieteni, reuniţi la MUSCEL TV.)

17 gânduri despre „S-a născut ,,Tehnica reporterului junior”!

 1. Da, cu adevarat frumos! felicitari again si mult succes! cum ai putut sa scrii in cv ca esti punctual, cum? :)) oricum ai fost tare…funny 😀

 2. urmeaza… eu una asa sper, sa ii mai faci un fratior makar pt k te pricepi..ah ce bine k nu a aflat inca buky de articolul acesta si nu da comment inaintea mea ;)) ha ha take that Buky, i was first ;))

  1. nu conteaza cine era primu:>, conteaza calitatea a ceea ce scri:))(mama c tocilar arat p blogu asta nu?)
   structura articolului-buna
   continutul articolului-BUUN
   diversitatea limbajului-un singur lucru de remarcat ‘cel care a punctat la fix punctele esenţiale’

   si acum sa trecem la partea propriu zisa de comment. avand in vedere ca tot ce am avut de spus in privinta cartii lu razvan e comentat la postul matzei, nu mai scriem ibidem, si scriem ‘vezi postul anterior’. ca sa nu fim rai(bai nene ceam de vbesc la plural??)… ca sa nu fiu rau trebuie sa il felicit pe razvan pe aceasta cale pentru lansarea cartii(pe care apropo am citito in tren si mia omorat plictiseala), din fericire de aceasta data nu mai e vba de cpt. Georgescu, o carte pe care ar trebui sa fiti onorati daka o cititi deoarece contine toata experienta profesionala a unui individ homeoterm din specia homo sapiens-sapiens care are tot viitorul in fata si care kiar se straduieste cand e vorba de facut o treaba ca lumea. si in inkeiere: BA NU MAI MINTI LUMEA CA ESTI PUNCTUAL CA TE CREDE!!! mister big tv star!!! I:Johnny scumpule! iar ai mancat 25 de conserve de carne??? R:NHU MHAMA!!

   1. „Adevarat”! 😛 Vorbesti de „Eroii spatiului”, nu?

 3. Da,merge si cu tautologie,sa akcentuam ideea. Cobori in jos luceafar…:-)

 4. Sper sa nu fiu in plus pe aici ( vad ca e un mediu foarte familiar), dar vroiam sa te felicit si eu.. si cu ochii aproape picati in gura sa-ti spun ca mi-a placut mult articolul si sper sa ajunga si cartea ta prin fata ochisorilor mei. Felicitari inca o data si multa bafta in continuare..

  1. Multumesc frumos! Oricine vine pe acest site este parte din familie! Suna cam ca sloganul unei secte, nu? Sigur ca da, sper sa iti placa si continutul ei. Vorbim!

 5. Sincere feilicitari! Sa fii sanatos sa ne incanti in continuare cu scrierile tale! (Si totusi…. punctual?????)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.