#emisiune #AvangardaPerformanței #MuscelTV #edițiespecială: proiect de podcast româno-francez cu liceeni și studenți mușceleni și dialoguri cu actorul Radu Gabriel despre ”Rolul actorului în film

Benjamin Ribout este un jurnalist francez stabilit la #CâmpulungMuscel și recent mi-a lansat o invitație la un eveniment foarte fain, prezentarea rezultatelor unui atelier creativ de podcast româno-francez, realizat prin eforturile susținute de liceeni și studenți mușceleni, gândite să ilustreze prin interviuri diferite perspective despre meleagurile mușcelene.

🎙

Mi-a plăcut mult ideea, așa că mi-am luat camera de filmat și am mers la locul minunat care a găzduit evenimentul prin sprijinul Fundației Pro Patrimonio, la impozantul conac mângâiat de istorie și #cinema, celebra Vilă Golescu.

🎥

Chiar dacă pe unii dintre tinerii participanți în proiectul susținut de Asociația Les Herbes Folles și finanțat de Organisation Internationale de Francophonie îi cunoșteam din reportaje și interviuri realizate inclusiv pentru emisiunea #talkshow#oldschool#winning#AvangardaPerformanței la MuscelTv Campulung, a fost o mare bucurie să-i privesc printr-o nouă provocare asumată de ei cu demnitate și să-i ascult povestind cu pasiune despre demersul lor de podcast șlefuit prin profesionalismul unor jurnaliști francezi, actori, artiști, arhitecți și mai ales de interlocutorii pe care i-au avut.

💯

M-a impresionat spiritul lor de echipă, vigilența asupra unor probleme reale, actuale și cu impact asupra fiecăruia dintre noi și mai ales am apreciat devotamentul și seriozitatea lor prin această inițiativă.

👏

În curând, podcasturile propuse în limba română și în franceză de acești mușceleni tineri care ne conferă speranță și ne demonstrează că se poate să atragi atenția prin calitate, respect și educație, vor putea fi ascultate #online prin website-ul www.latelierauson.com.

🌞

Între timp, îți propun să urmărești vineri, 11 noiembrie (aprox. 16:00 și 23:30) și în reluare sâmbătă (6:15 și 12:00, revin cu actualizarea orelor) o ediție specială a emisiunii #AvangardaPerformanței inclusiv #live prin www.musceltv.ro, în care vei cunoaște punctele de vedere și subiectele abordate de tineri, plus o secvență dintr-un interviu de podcast realizat în direct cu actorul Laurențiu Bănescu.

🎬

În cea de-a doua parte a emisiunii te invităm să urmărești un dialog atractiv despre “Rolul actorului în film” cu actorul Radu Gabriel, un artist foarte apropiat de studenți, invitat special în prima ediție a Festivalului “Muzica în filmul românesc”, desfășurată la Complexul Ceramus din Câmpulung, în parteneriat cu televiziunea filmului românesc, CINEMARATON și Dacin Sara. Fabulos!

🎞

Așadar, cu Binecuvântarea Lui Dumnezeu îți urez vizionare cu spor și îți mu🦇țumesc!