Emisiune #AvangardaPerformanței, episod special #muzică și #film: pe scenă cu ”Egregora” și concertul pianistei Maria-Louisa Van Staden cu cvartetul Cameratei Regale

#emisiune#AvangardaPerformanței#edițiespecială#MuscelTV

În noul episod al emisiunii noastre de vineri, 4 noiembrie (după 16:00 și în redifuzare după 23:30 și sâmbătă, 6:15 și după 12:00 – revin cu actualizări) te invităm să călătorim prin lumea filmului și a muzicii.

🎬
🎹

Pe de-o parte, îți propunem să urmărești interviurile realizate în echipă cu Bogdan Burhan și punctele de vedere exprimate pe scena din Sala Luceafarul (fostul Cinemapro) cu prilejul lansării oficiale a filmului serial care va fi televizat, “Egregora – Comoara pierdută”, în regia lui Andrei Chiriac, la proiecția primului episod. Și wooow, ce episod! Colosal, memorabil!

💯
🎥
🎙

Mulțumim și pe această cale pentru invitația la acest eveniment grandios actorului și amicului excepțional Eduard Trica, de asemenea pentru amabilitate și pentru tot sprijinul acordat lui Andrei Chiriac, formidabilei #MissMiruna Alexandra Doldor, actorului Daniel Nuță și tuturor celor care au făcut ca seara premierei să fie extraordinară, iar cu Binecuvântarea Lui Dumnezeu, așteptăm cu nerăbdare să vizionăm întregul #film#serial magnific, puternic și cu personaje complexe, într-un cuvânt… #Egregora!

⚔️
🛡
🐎

După ce ne vom documenta prin filmarea din perspectiva iubitorilor de film din sala de #cinema îngrijită cu profesionalism de echipa de la Teatrul Elisabeta, îți propunem ca în partea a doua a emisiunii #oldschool#winning#AvangardaPerformanței la MuscelTv Campulung (canalul 207 în noua grilă de programe Digi RCS-RDS) și #live#online inclusiv prin www.musceltv.ro să savurăm un #concert înălțător, susținut de tânăra și apreciata pianistă Maria-Louisa van Staden, deținătoare a numeroase premii importante pentru harul ei muzical, împreună cu artiștii din #cvartetCamerata Regală, sosiți la #CâmpulungMuscel la prima ediție a festivalului Muzica în filmul românesc 2022, organizat la Complexul Ceramus, în parteneriat cu televiziunea filmului românesc, CINEMARATON și Dacin Sara.

🎼
🎞

Mu🦇țumesc din nou pentru invitația la acest eveniment de poveste și susținerea oferită ca de fiecare dată de stimații domni Dorin Mirea, Adrian Buca și Cătălin Chirilă!

🙏🏻

Cu bucurie și recunoștință, adaug o urare de vizionare cu spor!

📸 FOTO: Bogdan Burhan