Din vremuri bune, din cufărul de colecție: Ford GT (2005)

Stai chill, #staiacasă, stai așa, asta e combinația mea, că doar am dat click pe hip-hop românesc după ce am fost peste tot și am rămas la fel, când am zis jos cenzura în focuri cu tălpile arse, tot în familie.

Pun microfonul pe ON, că mai e o parte beton.

Adevărul este că alături de ea, visam continuarea scenariului de la răsărit până la apus cu un Ford GT, iar o secvență avea pe coloana sonoră o melodie proaspăt lansată.

La un moment dat, Vescan venea cu o poză de album impecabil transpusă melodic, iar undeva acolo pe fundal apărea exact mașina asta.

Dacă ai fost în universul NFS Carbon, mașina asta era condusă de Mia, interpretată de o actriță foarte faină, Emmanuelle Vaugier. La fel și în scenariul schițat mai clar în momentul de reverie (când mai bine aprindem încă o dată flacăra pasiunii decât țigara după sex), doar că acum, locul ei era în dreapta mea. Subsemnatu. Tom Tucker. P.S. Întotdeauna pe drumurile publice, să conduci în siguranță și cu responsabilitate.

politia_mai_bucsoiu_com_website

Urmează un cadru de tip arc peste timp cu un început de viață nouă, așa cum scrie pe tabloul tranziției spre maturitate, responsabilitate și ceea ce contează, de fapt, tot cu adevărat.

Desigur, apar și cele mai importante cuvinte dintre toate cele pe care le spunem pe parcursul zilei: ”vă iubesc!” (când simți și trăiești asta, nici nu mai contează că replica este mega-masculin inserată în filmul Acts of Vengeance (2017, regia: Isaac Florentine), cu Antonio Banderas ca Nimeni Altu’ în rolul principal.

Poate cine știe, scenariul o să fie nu doar coerent, ci și conturat în realitate cumva. Acasă, undeva, cândva. Iar în garaj poate fi fotografiată și mașina în cele mai sexy ipostaze.

Deși în gama Ford #oldschool sunt modele Mustang potrivite pentru casting, la fel ca în documentarul Întâlnire de cinema la Caii Munților (2019, cu ajutorul lui Dumnezeu), rolul i se cuvine deja lui Relu, cu Blanco alături. O să avem și o fotografie expresivă în acest sens, până atunci… propun un alt unghi cu un GT cuceritor prin simplitate.

Deja parcă vizionez secvențe ca-n Starsky & Hutch (2004, regia: Todd Phillips) sau ca-n The Dukes of Hazzard (lansat chiar în anul prezentării modelului Ford GT, 2005 – ne referim la versiunea în regia lui Jay Chandrasekhar), în care acțiunea și umorul se îmbină excelent.

Tesy este cea mai tânără membră a familiei Caii Munților Lerești și te va aștepta la plimbare!

Când caii-putere se vor odihni, împreună vom călări prin peisaje desprinse din vis, pe traseele montane din inima pădurilor de la Lerești!

Sursă foto: Departamentul Media Ford, Caii Munților. Mulțumim!