Aston Martin DBX, primul SUV al brandului britanic, fără ”bloody hell”

Treaba e simplă, DBX este primul SUV din gama britanicilor. Ceea ce vezi este ceea ce primești.

Ai nevoie de așa ceva? Hai să recunoaștem, nu-ți cumperi mașina asta pentru o nevoie reală, ci pentru că te pune într-o lumină favorabilă în fața unora care gândesc la fel ca tine. Altfel spus, grupul tău social pe care vrei să îl impresionezi (deși tu vei spune că nu) te va evalua comparativ când o să cobori de la bord.

Frici/temeri/nesiguranțe? La naiba cu ele. Dacă îți place viața bună și îți dorești să rupi stații…

Să revenim la mașină. Despre ea nu mă apuc acum să-ți scriu povești și date tehnice pentru că ai oricând la dispoziție departamente de PR/Marketing sau mass-media (aici măcar scapi cât de cât de gargara laudativă, însoțită adesea de mimici artizanale). În fine.

DBX. Ce zici? Îl enervează pe Porsche?

Printre clișeele preferate ale jurnaliștilor auto de prin lume când vorbesc despre Aston Martin sunt cele cu James Bond și cele cu locul din portbagaj pentru crosele de golf. Uită-le. Hai mai bine să ascultăm versurile astea care ocupă tot locul din portbagajul și torpedoul sufletelor noastre.

Iar acum putem să vedem și unghiul lateral-ceafă.

Concluzia? Erau câteva anunțuri foarte faine pe mobile.de cu Aston Martin DB9. Bine că gusturile nu se discută. Doar se studiază.

Surse utilizate: Media.astonmartin.com și Youtube.com.