Mercedes-Benz este maşina oficială în cadrul turneului WTA Bucharest Open

Pentru cea de-a doua ediţie a celui mai mare turneu naţional de tenis feminin din România, WTA Bucharest Open, Mercedes-Benz şi Ţiriac Auto sunt parteneri şi „servesc” maşina oficială a evenimentului. Mai exact, jucătoarele şi invitaţii vor avea la dispoziţie mai multe modele din Clasa B…

WTA Bucharest Open (1) aa

 … şi din Clasa V:

WTA Bucharest Open (00) a

Evenimentul sportiv se desfăşoară în perioada 11 – 19 iulie, la Arenele BNR, iar pe zgura bucureşteană vor juca personalităţi importante de pe scena tenisului internaţional, principalele favorite fiind fostele ocupante ale primului loc pe podium la dublu din lume, adică italiencele Sara Errani (17 WTA) şi Roberta Vinci (38 WTA). Cele două sportive au câştigat împreună 22 de titluri, dintre care cinci de Grand Slam şi un titlu olimpic în 2012.

Pe tabloul principal simplu vor participa 32 de jucătoare, printre care Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru şi Andreea Mitu, iar pe cel dublu se vor afla 16 perechi.

WTA Bucharest Open (6) a

WTA Bucharest Open (4) a

În dimineaţa acestei zile a fost organizat şi evenimentul Kids Day, în cadrul căruia peste 200 de copii pasionaţi de sportul alb au avut posibilitatea să fie faţă în faţă cu Simona Halep.

După ce au schimbat mai multe mingi şi au primit autografe de la talentata sportivă, cei mici au primit ca amintire un magnet foto din timpul schimbului de mingi cu Simona Halep. Pe parcursul desfăşurării WTA Bucharest Open, în perimetrul Arenelor BNR, publicul va putea să admire noile automobile Mercedes-Benz Clasa B şi GLA, iar prin intermediul Ţiriac Auto se vor organiza mai multe sesiuni de test-drive.

WTA Bucharest Open (1) a

Susţinerea turneului de tenis WTA Bucharest Open este un element dintr-o strategie amplă a Mercedes-Benz România de a susţine sportul alb în ţara noastră. Nu putem decât să ne bucurăm pentru această implicare şi să le transmitem mult succes participantelor la evenimentul din această perioadă, iar pe dumneavoastră să vă invităm în tribune pentru a vedea „pe viu” cadre ca în fotografiile următoare.

WTA Bucharest Open (5) a

WTA Bucharest Open (2) a

WTA Bucharest Open (3) a

Autor: Anamaria ZAMĂ

Sursă fotografii: Biroul de presă Mercedes-Benz România. Mulţumim.

Bucsoiu.com