O pseudo-limuzină Monster Truck, pentru 12 persoane

Să începem rapid prin prezentarea datelor tehnice ale mastodontului: motor Ford de 8.5 litri, 700 CP, o masă de 6,8 tone, înalt de 3,7 metri, cu o lungime de zece metri şi capabil să transporte 12 persoane. Din amestecul acestor elemente, avem acest rezultat, estimat la un milion de euro:

image (22)

Monstrul a fost realizat de echipa Big Toyz Racing Motors originară din Arizona şi are la bază un Ford Excursion.

image (23)

Pentru a te urca la bord, ai un sistem care coboară o portieră cu scară inclusă, cum vei întâlni la avioanele private (de exemplu, Learjet 45), iar apoi vei fi întâmpinat de un interior ventilat printr-un sistem dublu de aer condiţionat, ca să te simţi ca la biroul tău, mai ales dacă acesta se află în jungla africană.

image (25)

La pupitrul de comandă se va afla propabil un pilot redneck experimentat, care va controla modelul uriaş cu sistem de tracţiune integrală.

image (28)

Probabil, imaginea următoare nu ţi-ar plăcea să o vezi în realitate, mai ales dacă te afli într-o intersecţie sau vezi în oglinda retrovizoare aşa ceva venind spre tine…

image (27)

Mai rămâne de văzut cine va cumpăra acest exemplar. Să sperăm că nu o va face o celebritate, sau altfel se va lansa o modă terifiantă, la fel ca în următorul spot mai vechi, cu Diddy. Sau Puff Daddy. Sau P. Diddy. Sau cum o fi, te-ai prins despre cine este vorba.

Autor: Răzvan Bucşoiu

Surse utilizate: TopGear.com şi Youtube. Mulţumim.

Bucsoiu.com