Noul Toyota HiLux a ieşit în lume

Obiectul analizei? Calul de povară nipon, cu debut simultan în Australia şi Tailanda, iar apoi în lumea întreagă. Primul HiLux apărea în urmă cu 47 de ani, iar după ce a trecut prin testele muncitorilor şi cele cu semnătura lui Jeremy Clarkson, a continuat să supravieţuiască sub o formă sau alta.

Cea mai recentă a fost lansată oficial chiar în ziua de 21 mai 2015, când este sărbătorită Înălţarea Mântuitorului nostru Iisus Hristos şi în acceaşi dată în care sunt celebraţi Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. La nivel naţional, 21 mai reprezintă ziua în care sunt cinstiţi eroii neamului românesc, datorită cărora noi ne putem bucura de identitate ca ţară şi de numeroase alte beneficii, printre care dreptul la liberă exprimare, aşa cum facem şi aici, unde vă prezentăm noul model.

Toyota-HiLux_2016_2

Date esenţiale? Sincer, nu cred că este cazul să vorbim prea mult despre acest subiect. Oricum, dacă ai o afacere în domeniul construcţiilor şi ai folosit pe post de cărăuş o flotă alcătuită din HiLux, probabil vei fi anunţat de reprezentanţii companiei Toyota că a venit timpul să faci o îmbunătăţire. Probabil. Totuşi, am putea să îţi spunem că a crescut capacitatea de încărcare până la 1.240 kg.

Toyota-HiLux_2016_1

Este potrivit pentru străzile din România? Cu siguranţă, mai ales că străzile noastre par în mare parte a fi un fel de cărări într-un permanent şantier.

Toyota-HiLux_2016_3

Cum ar trebui să-ţi joci rolul în maşina asta? Oricum, dar cu salopeta potrivită.

Toyota-HiLux_2016_4

Sursă foto: Toyota. Mulţumim.

Bucsoiu.com