A apărut mărţişorul BBC TopGear din luna martie

În stilul britanic specific, revista din această lună este un fel de mărţişor publicistic pe care îl poţi găsi la tarabe. Chiar dacă nu vine cu şnur, are un Jaguar roşu pe un fundal într-o oarecare măsură alb, deci… pachetul este complet. Să-i lăsăm pe „inculpaţii” care au abuzat de caii-putere să îşi exercite dreptul de liberă exprimare:

a-apafrut-topgear-de-martie-55100

„Primăvara vine la pachet cu noul număr al revistei BBC TopGear de martie. Și dacă tot ai dat mărțișoare tuturor persoanelor feminine din viața ta, este timpul să te răsfeți puțin și tu cu cele mai noi jucării care vin din Anglia. Avem materiale spectaculoase cu senzaționalul Ford GT, cu Discovery Sport și Jaguar XE, rivalul pentru Seria 3 și Clasa C. Și asta nu este tot. Am testat BMW i8, Mercedes-Benz CLS, Mazda2 și Volkswagen Passat, așa că ai de unde să-ți alegi noua mașină de serviciu. Iar dacă vrei să fi mai excentric încearcă un Ariel Nomad, pentru nisip, asfalt, noroi și, practic, orice altceva.

tg103

Suntem siguri că ți-ai făcut un top cu 10 mașini preferate, dar suntem la fel de siguri că după ce afli mai multe despre Eagle Speedster o să mai faci loc pentru o mașină în acest top. Am mai fost să căutăm Mini-uri în America de Sud și ne-am dus după Magnus Walker în Los Angeles.”

Sursă: echipa BBC TopGear România (Topgear.ro). Mulţumim!