Dodge Ram 1500 Rebel pentru Voina

Obiectul analizei? O matahală americană bună de urcat pe munţi, dar un chin până ajungi la ei din mai multe motive: căruţe, meteoriţi şi castraveţi. Noul Dodge Ram 1500 Rebel este un 4×4 pentru oricine doreşte să o impresioneze pe Nikki Bella – o cunoşti dacă eşti la curent cu lumea WWE.

dodge-ram-1500-bucsoiu-3

Date esenţiale? În contextul de faţă, nu ne interesează decât versiunea de vârf, reprezentată printr-un motoraş fragil de 5.7 litri V8, cu 395 CP. Fragil ca nişte coarne de berbec, desigur. Oricum, este suficient pentru o excursie la Voina, în Argeş, aproape de Câmpulung-Muscel. Chiar dacă acum drumul este asfaltat până la destinaţie, poţi să mergi şi prin coclauri dacă urci mai departe de cabană.

dodge-ram-1500-bucsoiu-2

Este potrivit pentru străzile din România? Doar dacă eşti ţapinar şi locuieşti în munţi. În rest, nu prea. Deloc. Serios, nu.

dodge-ram-1500-bucsoiu-1

Cum ar trebui să-ţi joci rolul în acest automobil? Ca un şofer extrem de politicos şi responsabil, chiar dacă nu acesta va fi motivul pentru care nici un şofer cu Tico nu îţi va tăia calea. Doar dacă este un Tico proaspăt consumator de Transformers.

Sursă foto: Netcarshow.com. Mulţumim.

Bucsoiu.com