Calendarul lui Stig indică precis: noiembrie vine în România cu Nr. 100 al revistei BBC TopGear

Tarabele au mai mulţi cai putere datorită noului număr al revistei BBC TopGear Romania. Pregăteşte-te să sufli cu putere în tortul imaginar aflat pe capota unui supercar italienesc, pentru că aceasta este maşina-blazon a numărului aniversar 100. Da, ai citit bine, revista BBC TopGear sărbătoreşte pe piaţa românească 100 de apariţii şi nu-ţi cere cadou. Din contră, îţi oferă premii atractive, dacă participi la concursul aniversar de pe site-ul publicaţiei.

topgear_nr_100_bucsoiu.com

În plus, noul număr îţi aduce povestea din spatele maşinii cu peste 900 CP, Asterion. În rolurile cu mult fum şi praf joacă Dodge Challenger SRT pe singurul drum virajat din SUA, iar BMW i8 se ia la trântă cu clasicii Jaguar F-Type şi Porsche 911. Redactorul-şef al revistei, Florin Popa, te invită împreună cu echipa redacţională să citeşti o serie de teste convingătoare şi îţi face încălzirea direct în jungla traficului urban cu un editorial la fel de incisiv ca partea frontală a noului Lamborghini Huracán, proaspătul V10 al italienilor din Sant’Agata Bolognese, Bologna.

După ce te-ai plimbat cu Lambo inclusiv în SUA printre paginile revistei, vei putea să te relaxezi citind despre fel şi fel de scule şi bascule. Desigur, nu putea să lipsească dilema lui J. Clarkson, de care ar putea să depindă soarta unor ingineri implicaţi în dezvoltarea a două modele sport purtătoare de brand german format din trei consoane. Toate acestea şi multe alte articole dolofane, căptuşite cu fotografii pe măsură, sunt îmbinate perfect sub comenzile lui Radu Lăzărică şi Răzvan Bucur (pe posturile de Art Director veterani în redacţia TG) şi sunt la fel de precise ca direcţia modelului Mitsubishi EVO VI, o legendă a raliurilor de zi cu zi, testată de R. Hammond.

TopGear Romania Nr. 100    

Bucsoiu.com