Cupa Vitezei Razian Bestia 2014

Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, pregătiţi popcornul, pentru că urmează un campionat sportiv de mare viteză animată, cu protagonişti care se bucură de celebritate datorită apariţiilor în seriale şi filme, prin intermediul cărora s-au remarcat la nivel internaţional. Totuşi, publicul nu a fost niciodată mai nerăbdător să-i vadă pe alergătorii noştri de mare viteză pentru că nu s-au întâlnit la linia de start cu obiectivul de a se întrece şi a se desemna un învingător care va primi alături de Cupa Virtuală Razian Bestia o mulţime de aplauze, îmbrăţişări şi fete – tot din pixeli – pentru a sărbători victoria ca la carte.

Prin urmare, nu este loc de greşeli, pentru că străzile nu sunt suficiente pentru celebrităţile înscrise în competiţie, dornice să câştige şi să ia totul, dar în primul rând, respectul nostru, al publicului urmăritor, care s-a bucurat la apariţia acestor personaje în producţiile noi, sau a fost dezamăgit din cauza unor prestaţii gândite inadecvat de regizor sau scenarist. Dar asta nu înseamnă că nu le apreciem în continuare. În această competiţie sentimentalismele nu au ce să caute, pentru că îl vom desemna pe câştigător prin propria alegere, dar nu înainte de a-l cunoaşte mai bine pe fiecare concurent printr-o scurtă prezentare. Apoi, îi vom alinia la start printr-o fotografie originală realizată exclusiv din imagini vector şi .png gratuite, urmând să-l alegem pe favorit (după o analiză atentă a prestaţiilor îndelungate pe micul şi pe marele ecran) prin instrumentul care înregistrează click-ul şi este încorporat în acest articol. După 10 ore (pentru că avem concurenţi de nota 10) vom desemna câştigătorul. Până atunci, să vorbim pe scurt despre participanţii la Cupa Vitezei Razian Bestia 2014, în ordinea numerelor de pe tricou.

1. Flash

Este cunoscut pentru apariţiile fulgerătoare din Liga Dreptăţii sau Justice League. Are glume pe ţeavă la fel de iuţi ca el, caută frecvent să le impresioneze pe tipele sexy, dar ştie când să se oprească, mai ales dacă Batman este prin preajmă. Cel mai probabil, merge la cumpărături într-un Ferrari, la fel de roşu ca echipamentul de acţiune pe care îl poartă cu mândrie. Nu a avut niciodată probleme cu bujiile, iar de curând, circulă nişte zvonuri potrivit cărora un grup de hamsteri intenţionează să-l dea în judecată pentru pierderea locului de muncă la Hollywood. Statusul lui de pe Facebook include şi Check-in: „Ocolul Pâmântului în 8 secunde”.

2. Speedy Gonzales

Sombrero galben, eşarfă roşie, cămaşă perfect albă, accent spaniol, pasiune pentru caşcaval şi optimism din plin, mai ales când spune „ándale, ándale, arriba, arriba!”. Rapiditatea lui poate să concureze într-un univers paralel cu stilul charismatic al lui Antonio Panteras… pardon, Banderas când o seduce în filmul Zorro pe Catherine Zeta-Jones. Motanii Tom şi Silvester spuneau într-un interviu că l-au văzut pe Speedy Gonzales într-un Seat Leon, dar noi ştim că erau invidioşi, pentru că de fapt, s-ar părea că în timpul liber, el conduce de faptu un Lamborghini Aventador. În cel mai recent status de pe Facebook îl provoca pe Bugs Bunny: „Lasă ţestoasele şi hai să ne întrecem ca între bărbaţi #bugsbunny”.

3. Lightning McQueen

Poartă un nume de familie care trimite la o celebritate care a savurat din plin lumea automobilistică rafinată: Steve McQueen, supranumit „The King of Cool”. Maşinuţa McQueen se descurcă de minune pe circuit, dar şi pe traseele civile, are o încredere în sine mai mare decât numărul cailor-putere şi un zâmbet atât de frumos, încât ai putea să spui că este însoţit în permanenţă de stomatologul actriţei Cameron Diaz. Nu se conduce decât pe sine însuşi, dar cele care au fost în garajul lui L. McQueen susţin că ar avea postere cu modele Alfa Romeo Brera, Giulietta, Gloria Concept şi Disco Volante. Pe Facebook nu este prea activ, pentru că are un singur status: „Eu sunt VITEZĂ. Mănânc VITEZĂ. Pentru că EU sunt VITEZĂ!”

4. Road Runner

Nu zboară, dar aleargă. Rapid. Foarte rapid. Atât de rapid, încât ar trimite la culcare la ora 22 fix orice pilot de avion supersonic. Willy Coyote scria mai demult într-o autobiografie pe plăcuţe de „Help!” în timp ce gravitaţia îl atrăgea către mijlocul unui canion că Road Runner conduce un muscle-car, mai exact un Plymouth Roadrunner albastru cu dungi galbene, cu numărul de înmatriculare…Zbruuuffff. În fine, Willy are nevoie de o alifie, iar lui Road Runner (fără să conteste cineva că ar greşi, poate doar când scoate vârful limbii) îi trebuie puţină ambiţie să înveţe nişte cuvinte noi, pentru că pe Facebook are un singur status repetat frecvent: „Beep-Beep!”

Contest Racing Razian Bestia Cup

Aşadar, i-am cunoscut, i-am văzut şi i-am simpatizat sau nu pe concurenţi. Acum, te invit să îţi alegi favoritul şi să aflăm împreună cine va fi câştigătorul competiţiei. START!

Foto: Organizatorul.