Înscriere la Colegiul Pedagogic „Carol I” din Câmpulung-Muscel, Argeş

În Câmpulung-Muscel există mai multe licee foarte bune, dar singurul care îmbină cu eleganţă elemente tradiţionale specifice regalităţii cu valorile educaţionale contemporane prin dotările tehnologice la cel mai ridicat nivel din România este Colegiul Pedagogic „Carol I”. Îţi vorbim pe baza informaţiilor pe care echipa de la Bucşoiu.com le-a dobândit din experienţa directă, în calitate de absolvenţi ai acestei instituţii de învăţământ cu prestigiu, care a furnizat în lumea culturală oameni cu principii solide şi caracter puternic, sub sloganul principal „Nihil Sine Deo!”.

Colegiul Pedagogic Carol I

Pornind de la premisa că educaţia este şansa noastră pentru un viitor mai bun, cadrele didactice din această instituţie au o atitudine caracterizată prin generozitate în ceea ce priveşte bagajul informaţional oferit la standarde europene. Proiectele de succes finanţate prin intermediul acestui sanctuar al educaţiei, cum a fost de exemplu proiectul „Informare prin iniţiativa radio: tineri în Europa cu Radio Caroliştii, realizat prin fonduri obţinute de la Uniunea Europeană, sunt argumente care demonstrează că tradiţia se îmbină cu modernitatea datorită unor oameni care au respect pentru adevăratele valori.

oferta colegiul pedagogic

Un merit deosebit îl are managerul acestei instituţii (pentru că nu este doar un director, având în vedere numeroasele activităţi în care şcoala este implicată, multe dintre acestea fiind specifice mai degrabă mediului de business), domnul prof. George Radu, pentru care coordonarea cu eficienţă şi seriozitate a activităţilor didactice de predare şi învăţare sunt un stil de viaţă. Dumnealui îi datorez (împreună cu Anamaria Zamă şi câteva generaţii de elevi) mii de mulţumiri pentru că ne-a sprijinit şi ne-a încurajat în diverse iniţiative şi de fiecare dată ne-a învăţat să luptăm pentru atingerea obiectivelor cu demnitate, seriozitate şi respect. De fapt, ne-a învăţat să ducem mai departe o tradiţie care există în Colegiul Pedagogic „Carol I” încă din anul 1896, când a fost inaugurată la Câmpulung-Muscel această instituţie de învăţământ deosebită. Mai multe repere istorice importante se află aici.

Banner 800x600

Anul şcoalar trece foarte repede, iar o nouă generaţie se pregăteşte deja să urce la bord pentru un viitor prosper. Astfel, oferta educaţională a Colegiului Pedagogic „Carol I” din Câmpulung-Muscel este vastă şi dacă vă doriţi o confirmare a faptului că alegerea dumneavoastră este corectă, mergeţi într-o vizită. Merită, vă garantăm.

Ferrari F1 concept

Până atunci, noi ne bucurăm pentru că în sufletul nostru suntem în permanenţă „Carolişti” şi ne întoarcem de fiecare dată cu entuziasm în şcoala care ne-a învăţat în primul rând să fim oameni cu nişte caractere mai puternice decât motorul oricărei maşini sport (astfel se explică prezenţa fotografiei cu acel concept Ferrari F1) şi cu ambiţie atât de înaltă, încât poate să depăşească în altitudine orice avion de luptă.

Hurricane Hawker

  Sursă foto: Carol.ro, Google. Mulţumim.

Bucsoiu.com