Citroën C3 revitalizat va apărea în primăvară

Mai exact, în cadrul Salonului Auto de la Geneva de luna viitoare. Gândul mi-a fugit la vizita în scop profesional pe care am avut-o la standul Citroën în ediţia din 2012 a salonului automobilistic organizat în Elveţia. Am fost plăcut impresionat de aranjamentele şic pregătite pentru spectatorii şi actorii care erau pe acea scenă din mai multe motive. În primul rând: pentru că recuzita separa foarte clar spaţiul respectiv şi sublinia noua identitate a brandului, iar în al doilea rând pentru că aranjamentele cromatice sobre simbolizau eleganţă şi rafinament plăcut pentru simţul vizual.

Razian Bestia Foto

Citroën DS5 a fost în centrul atenţiei mele, în special datorită interiorului care a preluat unele teme din lumea aviaţiei sau a cinematografiei: de exemplu, sigla de pe volan ar putea să te trimită cu gândul la insigna de pe pieptul căpitanului Picard.

Citroen DS5 1

Anul acesta, Citroën pregăteşte un facelift pentru modelul C3 – fără supărare, dar eu prefer să îmi îndrept în continuare privirea tot către DS5. În plus, primele fotografii cu noul C3 de mai jos nu îmi aparţin. Sursa este menţionată la sfârşitul acestui text scris.

Citroen C3

Citroen C3

Citroen C3

Citroen C3

Citroen C3

Citroen C3

Citroen C3

(Sursă foto: arhiva personală şi carscoop.blogspot.com)